Happy birthday sayang....
hihii.. tak aci ekk.. dah lewat petang baru nak update... wellll.. biasalah kan...

hari ni birthday hubby aku tau... tapi takleh nak hore-hore coz dia kena kursus plak sampai khamis nanti... so hadiah semua adalah disimpan dulu ekkk...

sebelum ni aku saja bising-bising... nak servey.. dia nak hadiah per.. hampeh nak jawab...dia kata takde hadiah pun takpe... janji kasih sayang dapat... hihihi.. ayat standart ekk... dalam hati.. fuhhh.. syukur... selamat duit aku... wekekeke... aci tak???

taklah... padahal.. dia ckp gitu pun aku tetap beli hadiah nyer... kang birthday aku tak dapat plak kang... tapi org lelaki ni bukan kesah pun.. kalo akulah dia tanya nak hadiah per... mau satu buku aku listkan.... siap pesan tu.. nak beli hadiah bawak honey tau yang.. nanti takut salah pilih plak... hihihi.. derhaka ekk..

so utk hari ni sempena birthday dia aku nak ucapkan dan titipkan disini bahawa selamat hari lahir sayang.. semoga dengan pertambahan usia ini akan membuatkan ayang semakin matang utk menempuh hidup dimuka bumi ini... setiap apa yang ayang lakukan.. ingatlah waktu susah semasa kita bersama...

Kita bermula dari bawah... dari O... dan kita mendaki bersama untuk terus berada dikedudukan sekarang... honey juga berharap agar ayang bersabar dengan dugaan allah... dugaan belum dikurniakan cahaya mata, dugaan kerja, dugaan belajar, dugaan keluarga dan sebagainyer...

dan dikesempatan ini juga honey nak ucapkan terima kasih yg tak terhingga kerana memberi kasih sayang yang melimpah ruah untuk honey... susah senang kita bersama ye yang...

hihihihi.....

Read More
Posted by Diarihatiku1976 on Monday, June 6, 2011
5 comments
categories: |

Kalo citer bab impian ni.. memang byklah kan.. mcm-mcm impian yg ado.. tapi itulah.. bukan senang nak senang kan... dalam 10 perancangan dan impian tu tak semua akan tertunai... lagi plak impian aku yg melampau-lampau ni...

konon-konon nak hidup senang.. bukan kaya sgtlah.. tapi nak senang skit jer... maksud senang tu cam ni... katakanlahhh kalo adik beradik ko ke.. sedara mara ko ke datang melawat ko kan... senang-senang je ko berikan mereka wang belanja seratus dua utk bershopping di KL ni.. maklumlah.. amik hati dia melawat ko kan...

atau kalo ada kematian ke ..kesusahan ke kan... senang-senang ko beri mereka dua tiga ratus .. hahah gitu... agak-agak koranglah ramai tak org gitu kat malaysia ni....
ke dah makin kaya makin kedokuttttt.... hihihihihi...

Read More
Posted by Diarihatiku1976 on Friday, June 3, 2011
1 comments
categories: |

Apa target korang?

jangka pendek? @ jangka panjang?

Baru-baru ni aku ada sembang dengan En Hubby...biasalah.. bila dah melalut tu mcm-mcm yg diperbincangkan dan diborakkan... topik hangat dah tentulah pasal masa depan.. Alhamdulillah semua perancangan @ target @ hala tuju yang aku fikirkan semuanya tercapai...

Contohnya macam dalam 10 tahun aku bekerja kena ada rumah sendiri.... pastu kena ada kereta..... kena menyandang jawatan apa selepas 10 tahun... pastu kena ada anak berapa kan...

Alhamdulillah..tercapai.. cuma bab anak je belum tercapai lagi... yelah itukan kuasa allah.. tapi aku dah berusaha... cuma usaha aku ni kena kuatkan lagi jer....

Tapi untuk tahun ni dan perancangan aku 10 tahun akan datang.. telah pun diperbincangkan bersama... harap-harap ianya menjadi kenyataan.. amin....

korang plak camner??? ada target gak ker???

Read More
Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, June 2, 2011
1 comments
categories: |

Arggghhh.. sudah lama tidak bersiaran...hampir dua minggu tau... bz gilosss... jgn kata aku tak rindu pada korang ekk... rindo wooo... tapi nak buat camner.. rindu memaksaku meninggalkan mu.. aahakasss... tapi takpe... rasa-rasanya dah boleh skit nak mengaktifkan diri semula kot... harap-haraplah kan....

so bagi yg merindui aku.... nah amik gambo aku bersama ngan member-member opis aku ni...
layazzzzzzzzz...





dan semestinya gambo adalah kena buka cermin mata, agar nampak muda dari biasa. wekekekekeke!!!!!!!

Read More
Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, June 1, 2011
2 comments
categories: |
Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS