Syukur Alhamdulillah.. walaupun setahun tak aktif tapi Nuffnang still berlegar2 di dalam blog saya sehinggakan saya mendapat rezeki sebanyak RM 197.38.

So tanpa berlengah saya dah pun cash out kan..hihihhii.... leh shopping!!!!!

Tq Nuffnang... 

Read More
Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, August 6, 2014
13 comments
categories: |

Mac 2013 last N3 aku di alam maya sebagai blogger.. lepas tu aku stop hampir setahun. Sbbnya pada waktu itu aku keliru, frust, patah semangat dan terlalu bz ngan kejer aku. Selama setahun ni mcm2 sms yg aku terima.. tanya khabar, tanya tentang perkembangan perubatan aku untuk dapatkan zuriat, tanya tentang professor khoo.. eeermm mcm2...ada faedah juga jadi blogger ni kan... 

Dan selama setahun ni juga byk perkembangan terbaru aku yang merubahkan kehiduapan aku 100%.. syukur pada allah.. bagi yg mengenali aku dan mengikuti perkembangan aku di FB mungkin ada yg dah tahu.. yang tak tahu tu.. nanti2lah aku story pelan2.. ni pun entah apa seteru yg membuatkan aku ingin menulis kembali.. 

Moga ini bukan N3 aku yg terakhir.. byk sgt yg ingin aku kongsikan kepada korang dan yg penting adalah sebagai diari hidup aku untuk anak cucu aku nanti. So.. anggaplah ini n3 aku pembuka bicara.. insyaallah kita ketemu di N3 lain.. 

Read More
Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, August 5, 2014
4 comments
categories: |
Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS