Full width home nuffnang

Hari ni aku period...
makan ubat.. so reguler ler period aku ni..
bila dah period ni mood pun down...
rasa mcm nak shopping jer ..
nak hilangkan stress...
tapi duit takde
kalo shopping guna daun leh tak????

14 comments:

  1. akak, kalau leh guna daun sy pun nak lah...

    ReplyDelete
  2. owh..kalo period sure mood pun ke laut hehehe
    eila ni tgu period plak tak dtg2 ni...dah seminggu delay..nak cek takutttt hehe

    ReplyDelete
  3. daun tu kena jual dulu utk dpt nilai tukaran RM kak..hehehe

    ReplyDelete
  4. ha ha ha... kalo leh bagitau eb yer... wink

    ReplyDelete
  5. sama la kita....ni pun tengah piriod gak...mood tak menentu asyik nak marah ja....

    ReplyDelete
  6. hahahaha..kak..kalau laku jugak daun2 tu bagi tau eh..satu kampun i pi soping kat klcc

    ReplyDelete
  7. kak,

    akak makan ubat ape betulkan period... nak try jugek..

    ReplyDelete
  8. guna daun? hehe.
    bgs tu kalau bleh guna.
    pe lg..shopping r :p

    ReplyDelete
  9. eeh sapa kata takleh..tapi make sure tokey kedai tu anda kenal okkk hahahah

    ReplyDelete
  10. yan pun sedih kalau periot, stress.amik clomid, tapi periot makin kucar kacir. nak tambah lg sorang...masih blum ada rezeki

    ReplyDelete
  11. sama le kte --- kawan karib dtg....

    ReplyDelete
  12. hah kak leh per guna daun .. tuh citer ponti tu heheh

    ReplyDelete
  13. daun duit2 tu boleh rasanye hahaha..dulu kecik2 selalu guna utk main pondok2 :)

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]