Full width home nuffnang

Hari ni tak tahu nak update per..
layanjelah gambo ni..
muka nilah yg akan anda jumpa dimana-mana
kalo jumpa tegur-tegurlah yekkk....
ecehh.. ayat taknak kalah...
mcm femes sgt...



















AMACAM???
RASA-RASA ADA NAMPAK KAT MANA-MANA TAK????

19 comments:

  1. eceh.. itu gambor tu yang paling lawo dan nampak kurus la tuh.sebab tu tempek kat sini..ahaks...

    ReplyDelete
  2. tEDI - TQ.. AHAHKSS

    PUTERI - SEMESTINYA LER...

    ReplyDelete
  3. kalu nampak nizza pun jgn lupa tegur ye =)

    ReplyDelete
  4. nanti bertegur2 sapalah kita :)

    ReplyDelete
  5. heheh kita sama ya...pakai cermin mata...

    ReplyDelete
  6. cantik..muka very the suci giteww..itulah kalau org cakap kan,kalau hati baik mmg nampak seri di muka.hahah

    ReplyDelete
  7. sokong..sokong....boleh jadi isteri yang solehah and bakal ibu jugak satu hari nanti nih..aminnnn...

    ReplyDelete
  8. pernah nmpak la.....hi, kt blog ni.

    ReplyDelete
  9. insyallah, kalau terjumpa & recall, akan maksu tegur :)

    ReplyDelete
  10. hehehe..sy pun suke amik gambo..huhu..tp hubby xsuker la plak ;p..yer la pic yg last tu sy suker tau..;)

    ReplyDelete
  11. skrg aku ni dah lame x bergambor...huhuhu...so, x kurang byk dah koleksi gambor aku....

    ReplyDelete
  12. so far tak pernah nmpk akak lagi
    akak stay kt mana ek?

    ReplyDelete
  13. Gambar yg last tu takleh blah. hahahahaha. Ala muka kak ina ni cam muka cikgu2 sekolah je. COnfius klw jmpa kat luar nih. haha

    ReplyDelete
  14. erin akak stay kat kajang.. kejer kat kl

    ReplyDelete
  15. rase penah nmpak kat Cheras tp nk tegur
    takut salah org.... hehehehe

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]