Full width home nuffnang



korang pasan tak ada ikan kecik kat dalam aquarium aku ni...
tak pasan kot ekk...
sorry ler.. jgn ler marah...

aku malas aarrr nak edit.....
nak bulatkan mana ikan kecik tu....
hari ni aku mcm takde mood plak nak mengedit-edit bagai...
aku main upload je... tak kosa aku dah.........



yg aku peliknya...
tiba-tiba dalam aquarium aku ni ada ikan kecik.. tomei-tomei....
agaknya dia beranak kottttt...........
sbb aku dah lama tak beli ikan........
lagipun ikan ni kecik benonya............

haiii... ikan..ikan........
ko plak yg beranak dulu dari aku ekkk.............

9 comments:

  1. tak nampak pun yg kecik2.... kena bolat2 kan gak... gigih kak gigih.

    ReplyDelete
  2. tak pe..biarkan ikan dulu..pas ni dah tentu diikuti olih tuan ikan..

    ReplyDelete
  3. x lame tuannyer pulak menyusul...mudah-mudahan...amin....ne tau tu tanda2 ko pun nak ikut jejak langkah ikan tu...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. Aura tu..hehe..

    Semoga itu satu petanda baik utk hang ngan hubby..

    ReplyDelete
  5. Salam kenal..ikan penuh misteriii

    ReplyDelete
  6. wah..tetibe je ade ikan kecik ni..hehe...
    bagus itu ikan.......

    ReplyDelete
  7. takpe kak,
    nyawa ikan mcm nih tak pnjg
    sbb tuh dia nk melengkapkan generasi dia

    pasnih gigih la akak buat treatment tu
    leh lumba ikan tuh nnt
    hgehehe jgn mara naa..

    ReplyDelete
  8. ikan2 tu saje nk naikkan semangat kau tu ina..(^_^)

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]