Full width home nuffnang

Nak ikutkan takdelah besar pun kesalahan aku ni..
sajer je gatal....
nak manja-manja gitu...

gini....
aku kan dalam minggu ni kena rehat sokmo...
so En hubby aku ni memang terlebih axcited...
memang dia suruh aku rehat byk2...

semua dia nak buat...
basuh baju.. sidai baju...
lipat kain....
kalo masak plak.. aku tinggal tumis bagai jer...
yg lain semua dia buat...

cukup time plak dia dah ready amikkan ubat aku...
memang puas hati ler layanan dia pada aku...
ngalahkan aku ngandung 9 bulan dah....

Tapi ....
yg menjadi masalahnya pada aku.....
aku belum confirm ngandung....
aku takut dia hampa bila sesuatu yg tak menjadi berlaku...
malu aku....
nanti dia frust plak...
camner tu????

aku dah ckp ngan dia....
hal ni...
tapi dia tetap excited yang terlebih sudahhhhhhhhh...........
adohai... camner ni.....

13 comments:

  1. layanan yg sgt baik tu...
    xpe kte hanya berusaha... tp INA kena think positive le yerkkk
    beristihfar banyak22 tau....

    ReplyDelete
  2. salam kak..tq kerana komen kat blog ana yg pasal akbar shaari tu..
    hahaha..mmg betul2 ruangan gosip ni...
    anak dia yg sulung lebih kurang 3-4 tahun la kot..(muka pun ade iras2 laki tu..)
    yg second tak pasti berape...
    wife dia tgh pregy n pakai tudung...
    bawak sekali ngan bibik dia...
    hurmmm..musykil ni...
    wife dia yg ana perasan, ade tahi lalat kat muka..besar...

    ReplyDelete
  3. redho dgn apa jua keputusannya nanti Ina.....sbb ada hikmah disetiap yg Allah SWT kurnia n ambik dr kita.....

    ReplyDelete
  4. salam ina,
    mmg kena rehat tau..elokla tu sumer keje2 hubby take over..
    insya Allah ian jgn byk bg tekanan padai diri..jgn pk bukan2..just redha dgn ape juga keputusan..ye..eila doakan kali ni menjadi..

    ReplyDelete
  5. insyallah kalo ade rejeki ..kty doakan ..

    ReplyDelete
  6. salam....banayk la berdoa...solat jangan abaikan...saya doakan semoga berjaya.dengan apa yang dihajati....

    ReplyDelete
  7. alahaii,serba salah juga kalau dah camtu ek.
    insyaallah...ada rezeki tu
    :)

    ReplyDelete
  8. wahhh...tu blm pregnan lg..kalu pregnan mmg lynan cm permaisuri tu..hikss

    ReplyDelete
  9. kalau confirm nnti mesti hubby akak makin sayang kan..

    ReplyDelete
  10. bestnya dapat layanan like a princess :)
    kita sama2 doakan yg terbaik lah sis ek...
    smoga ada rezki u tu....

    ReplyDelete
  11. tak per...rasanya din pun ok kot..apa jua keputusan dia leh terima... insyaallah... kena sama-sama redha apa pun keputusannya... sebab usaha dah..ikhtiar pun dah kan... cuma tunggu yang berkuasa untuk makbulkan... insyaallah...

    ReplyDelete
  12. gunakan kesempatan yang ada..huhu

    ReplyDelete
  13. tuh la..
    kite hnya mampu merancang kan..
    tapi sape yg tentukan
    bkn kerja kite..
    tabah ye akak, suami isteri!

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]