Full width home nuffnang

Fuhhh!!!!!!!!!!! lama giler aku tak update blog ni...
kalo aku kursus jer sure aku takde masa nak update blog...
nape ekkk.... adakah sbb aku tak cukup masa????
bz???? pemalas????? wifi yilekkkk?????
entah... yg penting tak update....

alah.. lagipun bila aku kursus memang takde benda aku nak update..
apa taknyer.... bila kursus, aturcara hidup aku bosan...
pagi bangun siapkan class... uruskan penceramah... pastu tido..
takde masa nak ronda-ronda ke apa...
so mana nak ada cerita...
ceritanya hanya duk bilik aktiviti kuak lentang.. gaya bebas....

takpelah... ok gak kot... dapatlah aku jengah blog kawan-kawan..
kalo tak .. takde masanya...
nak update blog.. nak update FB.. nak menjelajah blog kawan-kawan..
sungguh takde masa...
ecehhh.cehhh. ina... konon ko ekkk... mcm popular... dan bzzz sgt ko...
PM pun ada masa nak update FB dan blog tau...
aahahkssksk.... tsk..tskk..stk...

oklah.... rasanya ini je kot story aku.. kot ada berita panas...
aku cepat-cepat roger kat korang ekkk....
ok .... daaa.........

1 comment:

  1. Salams..Games Pendidikan Online Islamik Sesuai untuk anak anda KLIK SINI Games Islamik

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]