Full width home nuffnang

Semalam cuti sehari aku gunakan sepenuh yg mungkin .. sampai tak sempat nak rest utk diri sendiri... ahahkss... semua ni adalah disebabkan nak lepas geram 3 minggu tak dapat nak rest bersama en hubby....

celik je mata terus buat sarapan roti telur... gegege,,, simple je kan... dasar pemalas..

pastu laju-laju kemas umah then teruskan misi pencarian barang aku... memula ingatkan nak potong rambut.. tapi bila pegi kedai tu.. dah tutup le plak... adohaiii... ni bankrap ke pindah tak tahulah... maklumlah...punyalah lama tak pegi kedai dia....

agak-agak dah kul 12 tgh....bila dah time lunch terus en hubby bawak aku ke cheras utk menikmati siput sedut... makanan peberet aku tu..... puas giler makan sehhh....

dari cheras tak tahu nak gi mana ..last-last melepak je kat umah ..sampailah ke malam.. hampehhh!!!!!!!!!!

Duk umah tak tahu nak buat per terus aku teruskan misi seterusnya.. nak tahu per...

MENDOBI ok.....



dobi tudung aku yg berbakul2 tu...

tahu jelah tudung jenis ni.. kan susah nak jaga.. basuh takleh sebarangan..
so.. kenalah aku kumpul byk2 then basuh guna tangan .. gosok-gosok manja... aduhaiii....

dulu-dulu masa aku tak menjaga sgt habis en hubby aku hentam masuk mesin basuh...

bila nak pakai.. berkedut mcm per... asyik nak kena beli yg baru je.. so takleh jadi ni... last-last aku plan takpelah.. lepas pakai je.. cepat2 masuk bakul.. longgok-longgok then basuh sendiri...

kalo bersepah nanti en hubby pungut masuk mesin terus.. so kenalah masuk bakul elok2.. ahahaksksks.....

penyudahnye.. time masuh.. ginilah jadinya....





byk kannnnn!!!!!!!!!!!

9 comments:

  1. samala mcm saya, kumpul byk2 tudung awning tu baru basuh. tapi celup2 je.. canggih la akak pakai board pemotong tu. hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh banyaknya koleksi tudung akak... mmg kena jaga bebetul kan tudung2 ni

    ReplyDelete
  3. i pun kumpul...seminggu2 baru basuh...memang tudung nie senang pakai, sarung je tapi tang basuhnye leceh kan..

    ReplyDelete
  4. hihihi lawa plak tengok tergantung gitu macam2 kaler....

    sw33tdarling.com

    ReplyDelete
  5. banyak nya koleksi tudung akak!!! teruja saya tengok!

    ReplyDelete
  6. tudung camni mmg senang nak pakai tp time nak basuhnyer leceh skit kan kak... meriahnyer tgk tudung2 tu bersidaian camtu.. mcm2 kaler ade... :)

    ReplyDelete
  7. walahhh..banyak tudung dari bajunye..hehehe~

    ReplyDelete
  8. mcam gantung kat ariani... cantik

    ReplyDelete

Bottom Ad [Post Page]