Lama doh tak story morry citer minah ni... alah sapa lagi kalo bukan adik ipar aku ni...
tak lama lagi dia kan nak amik SPM.. so dah tentulah kena study lebih kan...
so mcm keluarga lain gaklah.. tanggungjawab keluarga kena hantar gi Tuisyen.. Dengan harapan kot-kot dapat score A byk ....

tapi .. harapan abg dia nak adik dia score A memang membuak-buaklahhh..
sampaikan baru-baru ni dia panggil cikgu datang umah untuk ajar adik dia....
mahal ko.. RM 35.00 sejam...
aku takdelah nak menghalangnya... duit dia kan...
dah dia kata itu je yang tinggal... so perabih duit pun takpe...
gasaklah... biarlah dia puaskan hati dia....




aku sekadar beri sokongan moral je...
baik pada dia.. baiklah pada aku....
bila dihitung-hitung.. tak lama dah nak SPM.. 10 minggu je...
kejap je kan...





Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, August 23, 2011
categories:

2 comments

  1. Puteri Satu Says:
  2. insyaallah... berkat usaha dia sendiri..mesti dapat score adik ipar ko ni...

     
  3. Mak Izz Says:
  4. AMIN.. berkat usaha yg tak putus2 n doa abg, mok, aboh, kak ipar, mudah2an cemerlang!

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS