Kejap je dah hari jumaat kan.. sabtu plak we all balik kg.. horeeyyyy...
tapi kali ni turn balik Terengganu lah plak.... hikk..hik..hik.. takpelah.. adat berumahtangga... tahun ni giliran Terengganu.. pastu tahun depan Johor plak.. see??? adil kan????

Tapikan..tahun ni boringlahhh.. sbb tahun ni persiapan raya aku sederhana sgt... selalu mcm grand-grand sikit... tak tahulah naper.. mood beraya tahun ni mcm kurenglah skit... dahlah tema baju raya aku laki bini kelaut... boleh last minit baju raya dia maroon colour... aku mana ada kaler tu... adohaiiii..... nak cari baju kurung aku bukan senang... size problem wooo... badan aku ni exclusive... issskkk... fening..fening...

so untuk tahun ni alhamdulillah persiapan raya aku walaupun sederhana tapi semua settle.. mak mertua settle.. pak mertua settle.. si ct adik ipar aku tu pun settle...untuk mak plak.. cam biasalah... awal-awal lagi aku dah siapkan...

hah... yang ni baju raya ....mentang pun tokey kain cotton..
so raya tahun ini byk cotton lorrrrr...



dalam dok kata raya tahun ni tak best.. byk gak barang yg aku rembat....

alahhhh!!!!!!!! 2 in 1... bukan fikir raya sgt pun... yg benonya byk beli untuk kejer terus...
bila shopping takde fikir lain... kasut, hand beg, baju dan baju dan baju.. ehh !!!!!!!berapa byk baju daaaaa.....

psssttt!!!!!!!!

inilah hand bag aku.... tapi jenama je tau... rupanya bentuknya.. korang tgk-tgklah sendiri time aku publish gambo raya ekk...



ini plak kuih muih untuk aku, mak aku dan keluarga mertua aku...
ini separuh je tau... ada lagiiiii...
hari ni baru sampai balancenyer....



ok..yang ni plak.. baju aku... baju kasual akulah maksudnya....



Anne Kelly ni memang jenama faveret aku... kalo aku beli baju.. biasanye Brand ni yg aku cari..
kalo tak pun Brand FYI@Ms Read...

almaklumlah... badan besarrrr!!!!!

so brand tujelah yg sesuai ngan aku...

pendek kata.. semua aku beli baru...luar dalam semua baru... dari baju nak tidur sampai baju pakai hari-hari semua baru... wekekekeekke....



untuk en hubby plak tema dia kali ni marroon colour....



baju lain takde.. sbb dia beli je terus pakai... tak dan nak raya dah dipakainya ....

haha...itu bab baju ... kelengkapan rumah plak.. sorry ekkk.... takde peruntukan untuk itu... pakai je tahun lepas punyer.. hik..hik..hik....


apa pun aku bersyukur dengan rezeki allah... harap tahun-tahun akan datang rezeki aku bertambah dan melimpah ruah... aminnnnnnn..........

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, August 26, 2011
categories:

8 comments

  1. Mak Izz Says:
  2. wah.. ini akak kata x grand. grandla ni. ada bj baru utk pg ptg siang malam luar dalam. hihi.. agak misterila handbeg akak tu. luar sembonia dalam??? (jimmy choo kah?) x sabor tunggu gmbr raya.

    slmt hr raya kak! maaf zahir dan batin :)

     
  3. ummiP3 Says:
  4. amboi...amboi..kakak aku.....meriah....Raya sakan nie..

     
  5. HAFIZAL Says:
  6. wah...banyak shopping...jgn nanti sangap lepas raya...hehehehe

    selamat hari raya maaf zahir batin dari http://malaysiascore.blogspot.com

     
  7. perghhh..tgk jenama mantap-mantap semuanya..terbaek dr ladang ahh...

     
  8. wawawawa...polka dot tu sukeee laaaaaaaaa

     
  9. Ibuhani Says:
  10. Slmt hr raya Ina. Maaf zahir n batin.

     
  11. Dalila Hamid Says:
  12. amboi meriah raya haji kali ni, shopping sakan!...... Salam Aidiladha...

     
  13. ArELeEz Says:
  14. meriah jugak la nie kiranye..! nie baru mood ke laut! klu x kelaut, mau lagik dasat! he3..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS