Ok.. sebenarnya agak sukar gak aku nak deside nak story mory citer yang mana dulu.. maklumlah dah setahun tak update blog.. rasa mcm-mcm nak tulis.. nak citer kisah aku dulu ke.. en hubby dulu ke... family mertua aku dulu ke.. family aku dulu ke.. ermmm keliru dan celaru dibuatnya.. ecehh.cehh.. mcm super star plak... takde maknanyer......

Tapi kan.. bila di timbang tara rasanya baik aku citer yang terkini je.. later-later nanti aku selit2 kan dengan mana yg patut kan...  so aku deside gak aku nak citer pasal en hubby aku...  menjawab komen Puteri Satu tentang en hubby aku yang baru je dinaikkan pangkat ke gred Pengurusan dan Profesional. Alhamdulillah....

Yelah.. ada degree atau master wa'ima PHD sekali pun tak menjamin kita naik pangkat. Ini aku citer kalo kejer Gomen tau.. kejer swasta lain...gaji based pada kelulusan.. So mcm kes En Hubby aku.. dah 15 tahun kejer , ada master serta markah LNPT 90% pun masih lum dapat menyandang jawatan kumpulan P&P. Temuduga asyik tak lepas je... maybe rezeki lum ada masa tu... Dan kini alhamdulillah Tahun 2012 dia berjaya...Aku sebagai isteri tak kisahlah apa tugasnya sentiasa menyokong penuh.. janji apa yang dilakukan adalah untuk keluarga dan ikhlas kerana allah... ye dak!!!

So itu bab dia naik pangkat.. satu bab lagi pasal penempatan plak... hah yang ni lagi haru... syukur dah.. sujud syukur pun dah... tapi jiwa aku tetap bergelora.. tak tido malam di buatnya... mikir pasal penempatan. 

So bab penempatan ni esok aku sambung ekkk... sbb la ni aku ada kejer skit.. maklumlah minggu depan ada kursus kat langkawi.. so sambung esok ekkk... 

ok.. byeeeeee....








Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, December 12, 2012
categories:

6 comments

  1. Rasp Says:
  2. tahniah tahniah....
    disebalik kejayaan suami...
    ada isteri yg menyokongnya....

    suspen jer nie kat mana penempatannya tu....

     
  3. m@m@yAyA Says:
  4. akkkkkkkkkkkkk

    da lm menyepi kini kembali~
    wah thniah kat suami akk yer..msti suspen erk kak penempatan tue~

     
  5. pB Says:
  6. tahniah

    walau apa pun dugaan , tabah lah menghadapinya

     
  7. Delimasari Says:
  8. tahniah2222 - xsabar nk tau sambungan

     
  9. Puteri Satu Says:
  10. kadangkala allah tu dia tak bagi rezeki tang ni.. dia kasi rezeki tang tu... yang penting sentiasa bersyukur... kan... so bila nak buat makan2 kat umah ni.. tak sabor dah nak makan fre.. ahak...

     
  11. atty's Says:
  12. tahniah dari kty..
    yang penting kita jangan putus asa dan banyak2 bersyukur..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS