Yeh... setuju tak??? setujulah kan.. 

Niat dihati memanglah nak bercuti.. tapi setiap kali nak bercuti ada je halangan dan rintangannya..

Percaya tak kalo aku ckp bahawa cuti aku berbaki 50 hari. 

ye.. ye.. aku tahu korang mesti ckp aku gile kejer kan.. tapi yg benornya aku sendiri tak tahu bila masa nak apply cuti, untuk apa aku aply cuti kerana erti cuti bagi aku ialah jika aku betul2 ada urusan penting dan erti cuti bagi aku jika aku laki bini sama-sama boleh bercuti. 

Masalahnya aku laki bini sukar nak jumpa titik pertemuan utk mohon cuti.. kecuali hari raya. lain dari tu.. dia sibuk aku free, aku sibuk dia free, aku sibuk dia sibuk, nak dapat dia free aku free memang takdelah.. parak sgt dengarnya kan???


nak cuti duk umah sorang2 buat per kan... 

contohnya mcm minggu ni.. opis aku lengang.. mcm kena langgar garuda.. semua bercuti.. tapi aku???? 

Ye.. memang aku plan nak cuti minggu ni.. tapi bila nak amik cuti je.. masa tulah bos aku beri kejer kat aku, buatkan perancangan lah, pencapaianlah, kertas kerjalah, laporan lah.. mcm-mcm hal. so camner.. semua due date 2-3 hari jer. 

terlalu fikir tanggungjawab pun susah gak kan.. kalo tinggal bontang gitu je kesian plak kat dia... adohaiii... 







Posted by Diarihatiku1976 on Saturday, December 29, 2012
categories:

6 comments

  1. TechKini.com Says:
  2. haha. semestinya :D

    Tech Kini

     
  3. Sizuka Says:
  4. Kalau saya, saya cuti je wlupun suami x leh cuti.. apa lg, duk umah lepak2 tgk tv ler.. hehe.. sambil tu leh wat keje2 umah yg lain..

     
  5. Sizuka Says:
  6. Kalau saya, saya cuti je wlupun suami x leh cuti.. apa lg, duk umah lepak2 tgk tv ler.. hehe.. sambil tu leh wat keje2 umah yg lain..

     
  7. Sizuka Says:
  8. Kalau saya, saya cuti je wlupun suami x leh cuti.. apa lg, duk umah lepak2 tgk tv ler.. hehe.. sambil tu leh wat keje2 umah yg lain..

     
  9. mizzura Says:
  10. december byk cuti ingat nak clearkan rumah mana yg tak perlu tu..sekali bz jer manjang...penat lg adala..adoiii...

     
  11. Salam

    Bila plan nak bercuti,Mai Melawat Selatan Thai dgn budget yg minimum
    http://satunsiam.blogspot.com/

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS