Pagi jumaat yang indah ni..
rasa sedih tiba2 datang
rasa dah lama tak bercerita dan tak meluahkan kat seseorang
rindu nak meluahkan rasa sayu selagi tak jumpa double-line
 kawan baik aku satu opis ni pun maybe 
takkan citer bab mengandung lagi..
sbb dia pun dah amik anak angkat
sure citer bab anak je kan lepas ni.. 
walaupun anak angkat..
 Terasa disudut hati ni dah berlopak-lopak 
dan bergenang-genang dgn kesedihan
serius...aku dah lama tak menagis

adakah sudah tima masanya untuk aku menangis kembali???

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, December 28, 2012
categories:

2 comments

  1. oohh...menangis sj kalau mahu. cuma yakin dan redha pada Takdir. memang susah tapi sama-samalah kita belajar untuk merelakan segala kejadian.

     
  2. Delimasari Says:
  3. xmau nangis yer

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS