Alhamdulillah..settle day 1st day kursus aku... actually kursus ni tak byk ragam sgt coz peserta pun ok... penceramah pun ok... consultant pun ok sgt... so takdelah aku pening sgt nak mengurusnya...

enjoy sehh.... tak ngantuk... kadang-kadang ada gak terdapat penceramah yg ngantuk.. so far kali ni ok... sbb pada aku senang je... setiap sesuatu yg aku nak buat.. aku akan bayangkan kalo aku berada disitu bagaimana??? so senangkan????

so.. bila aku dibeli peluang utk menilai penceramah-penceramah yg dipilih oleh jabatan ....aku akan gunakan sebaik mungkin... aku duk bayangkan kalo aku jadi peserta camner... dan aku bayangkan..apa kehendak aku sebagai peserta masa tu...


ni adalah salah seorang peserta aku... kali ni aku balancekan.. ada PRO dan ada PPD...
ada Gred 27, 32,38,41 dan 44...

kenapa aku balancekan???

sbb.. oleh kerana ini adalah kursus baru di Jabatan so aku kena pelbagaikan.. supaya aku dapat report dari pelbagai sudut, jawatan dan gred...

insyaallah.. ianya akan digunapakai utk Bengkel Acara yang seterusnya ditahun-tahun hadapan....


ni plak antara game yang digunapakai semasa kursus... nampak mcm mudah dan simple jer....
tapi sebenarnya impactnya ialah... dengan game ini kita dapat kaitkan dengan masa, teamwork, kesabaran dan kesempurnaan...

memang aku suka.. sbb penceramah pandai kaitkan game ni dengan Pengurusan Acara...so takdelah boring.... kalo ceramah je.. sure boring kan....


hah.. inilah penceramahnya.. dari UPM.. Pn Raihan.... aku beri 5 bintang pada dia.. sbb penerangan dia sungguh detail... apa yg Datin Omi harapkan dengan kursus ni.. aku rasa ianya dapat diadaptasikan.... syabas....


yang ni plak adalah En Zul... consultant kursus ni...
En Zul ni verry the ok... coz.. dia boleh gak adaptasikan kehendak aku yang diamanahkan oleh Jabatan utk kursus ni...

kira jenuh gak En Zul ngan aku... sbb nyer.. aku byk kali call dia... jenuh dia melayan kehendak aku.. bukan kehendak apa ekk.. jgn salah faham... maksud aku..kehendak aku yg nak kursus ni berjaya dan capai matlamat... apa saja perbicangan aku dengan Datin Omi dan Bos ....aku akan maklumkan pada dia...agar kehendak jabatan selari dengan kursus ni...

giler penat kan... tu yg sampai demam-demam tau...

takpe..takpe... aku sukakan KEPUASAN... bukan mudah nak dapat KEPUASAN... kalo nak KEPUASAN kita kena USAHA LEBIH.. PENAT....tetapi hasilnya..memang PUAS...percayalah...


tapi dalam PUAS-PUAS tu.. ada gak aku tak PUASHATI...

nak tahu naper????

Sbb... masa sesi latihan utk buat kertas kerja .. bole plak ada sorang peserta ni terlebih advance ko... dia boleh call bos aku kat KL.. mintak bas... belo betul......

tulah masa kelas tak tumpu org ajar...

tu yg org ckp dan beri arahan dia tak dgr....

sakittttt hati aku.... terkejut aku bila bos aku call tanya nape dia minta bas ....
haiii.. belo..belo.....

Sabojelahhhhhh...............

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, November 9, 2010
categories:

3 comments

  1. rasp Says:
  2. betul sis, kalo sesuatu kerja tu kita buat dgn tekun...
    and hasil dia memuaskan..memang terasa kepuasan banget kan...
    hehehehehe...memang advance tul peserta tu!

     
  3. Delimasari Says:
  4. mereka dari jauh ke? mntak Bas

     
  5. nice post..suke..lama saya tak kesini

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS