Lotih mak nokkk.... blog mak tonggang terbalik dah.. terabai.. simpang siur dibuatnyer... padahal byk benda nak story the mory tapi tak dan nyahhh....

lagi-lagi mak tgh demam ni...

apa?? demam??? berapa kali ko nak demam???

ye..ye.. betul... bulan ni aku demam lagi... rasanyer 3 bulan turut-turut ada je aku demam..

nape??

ko jgn tanya ekk... aku pun tak tahu... demam nak lekat ke.. virus ke.. apa ke.. malas nak ambik tahu... yang aku tahu .. aku demam.. then gi klinik amik ubat... tak kuasa nak check-check urine ke apa ke.... besau perut aku nanti.. ada le... kalo tak.. tak kuasa aku dahhh nak mengecheck....

tapi dlm demam-demam pun kejer aku tetap jalan... dalam FB aku ada org komen suruh cuti... hah.. senanglah ko ckp nak cuti..mc... kejer ko bolehlah.. kejer mcm aku ni mana boleh nokkk....

kalo urusetia takde siapa nak handle kursus???

tarikh dah tetap.. tempat dah booking... so sapa nak ganti...

ye.. staff lain ada.. tapi dah they all pun ada kursus lain gak... so nak tak nak.. sakit ke tak.. kenalah kuatkan semangat utk berkhidmat.... lantaklah org nak kata pa...

yang penting KPI aku selesai.. tanggungjawab aku settle... ye dakkk....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, November 4, 2010
categories:

2 comments

  1. shiemz Says:
  2. xpe..xpe..jgn stress2 kak.... ok

     
  3. mama wanie Says:
  4. ler..nape yg senget benget ni..blog pun kena virus demam ke ahkak

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS