Amacam lawo tak pelamin ni...
actually ahad lepas aku bertugas di majlis kahwin anak bos aku...
dalam bz-bz bekerja..
sempat gak aku mencelah utk hadir ke majlis dia...
dah nama bos kan...kena hadirkan diri...

kalo ikutkan ramai yg mcm boikot nak gi.. alasannya coz takde jemputan mulut...hanya kad je... tapi pada aku... kad ke mulut ke.. aku tetap datang .. sbb utk menjalin ukhwah... dan kebetulan free masa tu.. kalo tak free.. tak gi gak aku...

lagipun.. dah nama bos kan.. kena gi... jgn nak boikot-boikot atau ambil hati plak tak dijemput pakai mulut...

tapi itu pada pandangan akulahhh.... sbb manusia ni ada egonyer tersendiri...



masa ni aku sempat posing sakan... mana tak nyer seawal jam 11.00 pagi aku dah terpacak..
aku ko tahu jelah... jenis pantual ok... dalam apa keadaaan sekali pun aku akan pantual...
majlis tak start lagipun...last-last posing je lebih... lawan plak ngan anak-anak dara... aku jelah mak dara yg terover... ahaaskkkk...



sampai dengan pengantin pun dah sekepala ngan kita...lawak-lawak....
masa ni control cun ko.. padahal kaki sakit yg amat.. berdiri dan berjalan lama sgt.. non stop....

ko tahu.. aku bengkak hati masa ni... aku ngan cik linda sampai awal kul 11.00 pagi...sedangkan yg lain..leh sampai kul 1 dan kul 2 ko... tak bengkak hati ko... tugas apa cam tu rupanya...
eee ..tak kuasa aku... lepas tu balik nak awal.... we all ler yang duk setia sampai majlis habis..



sampaikan ko tahu... bila mak pengantin gi bergambo dengan pengantin.. aku yg bertugas beri bunga telur kat tetamu sewaktu balik boleh beri duit salam keruk kat aku... terkezutttt wehhh... dah mcm mak pengantin aku dibuatnyer... kalo bukan mak pengantin pun... agaknye they all mikir aku waris pengantin kot.... ahahksksksk.... lawak-lawakkk



hah.. ko pasan tak... mana ada aku situlah ada minah tudung pink ni ...
korang nak tahu naper????



sbb....... katanya.. bila dia amik gambo ada aku skali.. muka dia nampak cerah dan cun... hahahahahahahhah..... gelak besau aku ko....ada ke gitu.....



dan di sebabkan itu... inijelah satu-satunyer hasil gambo aku berseorangan...
sbb bila aku nak bergambo je.. ada je dia nyelit.... hikkk..hikk.... :p

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, November 3, 2010
categories:

8 comments

  1. Hrrrm teori tu boleh Akak tumpang sekaki....cun semuanya...Moga Pengantin Baru kekal bahagia hingga ke hujung usia Amin!

     
  2. Puteri Satu Says:
  3. ko memang... lelain seme punctual.. tapi bila janji ngan aku... berkulat aku nunggu...! Dah tahu dah...

     
  4. Delimasari Says:
  5. mmg CUN Ina=====
    selamat pengantin baru kpd pengantin baru

     
  6. memang lawa pelaminnya! sweeet gitu ehh..u glamour gitu eh...

     
  7. zura@iwan Says:
  8. lawanya pelamin....pgntin pon giler2 dibuatnya...meriah2..sian ko yer mmg sorg pekerja yg bdedikasi la..hehe

     
  9. hehe...meriah betul kenduri ni ngn gambo korang, ekekekek...
    pengantin pun spoting abes daa...

     
  10. sporting tol pengantin ae.

    hehe..ala..jemputan kad ke..mulut ke.same je
    da org jemput..an?



    btw..

    do folow my blog k?

    http://owlkieranaa.blogspot.com/

    tq~

     
  11. hajarus Says:
  12. memang cantik pelaminnnyer... bestnyer posing2.. pengantin pun spoting :)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS