Semalam cuti sehari aku gunakan sepenuh yg mungkin .. sampai tak sempat nak rest utk diri sendiri... ahahkss... semua ni adalah disebabkan nak lepas geram 3 minggu tak dapat nak rest bersama en hubby....

celik je mata terus buat sarapan roti telur... gegege,,, simple je kan... dasar pemalas..

pastu laju-laju kemas umah then teruskan misi pencarian barang aku... memula ingatkan nak potong rambut.. tapi bila pegi kedai tu.. dah tutup le plak... adohaiii... ni bankrap ke pindah tak tahulah... maklumlah...punyalah lama tak pegi kedai dia....

agak-agak dah kul 12 tgh....bila dah time lunch terus en hubby bawak aku ke cheras utk menikmati siput sedut... makanan peberet aku tu..... puas giler makan sehhh....

dari cheras tak tahu nak gi mana ..last-last melepak je kat umah ..sampailah ke malam.. hampehhh!!!!!!!!!!

Duk umah tak tahu nak buat per terus aku teruskan misi seterusnya.. nak tahu per...

MENDOBI ok.....



dobi tudung aku yg berbakul2 tu...

tahu jelah tudung jenis ni.. kan susah nak jaga.. basuh takleh sebarangan..
so.. kenalah aku kumpul byk2 then basuh guna tangan .. gosok-gosok manja... aduhaiii....

dulu-dulu masa aku tak menjaga sgt habis en hubby aku hentam masuk mesin basuh...

bila nak pakai.. berkedut mcm per... asyik nak kena beli yg baru je.. so takleh jadi ni... last-last aku plan takpelah.. lepas pakai je.. cepat2 masuk bakul.. longgok-longgok then basuh sendiri...

kalo bersepah nanti en hubby pungut masuk mesin terus.. so kenalah masuk bakul elok2.. ahahaksksks.....

penyudahnye.. time masuh.. ginilah jadinya....





byk kannnnn!!!!!!!!!!!

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, December 8, 2010
categories:

9 comments

  1. Suliana Says:
  2. samala mcm saya, kumpul byk2 tudung awning tu baru basuh. tapi celup2 je.. canggih la akak pakai board pemotong tu. hehe

     
  3. @e_da Says:
  4. wahhh banyaknya koleksi tudung akak... mmg kena jaga bebetul kan tudung2 ni

     
  5. rasp Says:
  6. i pun kumpul...seminggu2 baru basuh...memang tudung nie senang pakai, sarung je tapi tang basuhnye leceh kan..

     
  7. sWeEtdARLiNG Says:
  8. hihihi lawa plak tengok tergantung gitu macam2 kaler....

    sw33tdarling.com

     
  9. ~ain Says:
  10. banyak nya koleksi tudung akak!!! teruja saya tengok!

     
  11. hajarus Says:
  12. tudung camni mmg senang nak pakai tp time nak basuhnyer leceh skit kan kak... meriahnyer tgk tudung2 tu bersidaian camtu.. mcm2 kaler ade... :)

     
  13. Bonda Mawar Says:
  14. walahhh..banyak tudung dari bajunye..hehehe~

     
  15. Delimasari Says:
  16. mcam gantung kat ariani... cantik

     
  17. sWeEtdARLiNG Says:
  18. singgah lagi....
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS