Hikkkss... laaaaaamaaaaa aku menyepi ekkk... kesian blog aku.. dah naik bersawang dohhh...

byk story nak update tapi masa mencemburui aku... baru nak log in je... ada tugas.. baru nak log in je... ada hal... weekekekek.... penyudahnyer... lupakan je....

siyes ko.. aku tak sempat nak baca atau update apa-apa pun...

2 bulan ni.. aku dah rasa mcm org gila pun ado..stress..stress..stress....

apa taknyer.. 2 bulan ni kursus aku bertimpa-timpa...

yg fening nyer bab nak cari peserta tu... apa kejadahnya nak buat kursus 5-6 org yg hadir kan... mau tak fening nak cari ganti... benda dah rancang... dah booking... mana boleh cancle-cancle... dah hujung tahun maaaa... kalo awal tahun boleh ditunda-tunda...

tapi tak salah gak... hujung tahun patutnya dah takde dah semua ni... masa ni org nak bercuti panjang kan... masa nilah org nak khatankan anak lah... bawa anak jalan-jalan lah... bercuti lah... kahwin lah...

so tahun depan aku pastikan ianya takkan berulang.... biar aku nak setlekan cepat-cepat.. senangggggg....ye dakkkk??? kalo tak kang aku gak yg susahhhhh...

so..oklah.. aku stop dulu entry ni... insyaallah.. kalo ada masa.. aku update lagi... kalo takde masa... nampaknye entry warm up lagilah gamaknyer... ahahaks.ss...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, December 6, 2010
categories:

0 comments

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS