wahhh...wah...
semalam citer hit google
kali ni citer perniagaan online je...
nak niaga ke apa ekkk....

gini... saja nak heboh kat korang...
aku dah pun daftar biz online di FB
nama FB aku

" PRIMAYA CLASSIQUE "

Clazzzz tak???

nama takleh blah ekkk.... lagak....

biz ni takde kategori apa-apa..

semua yg boleh aku jual aku jual...
pendek kata apa je aku jual.. selagi ada permintaan...

setakat ni aku baru update BARUT BABY dan HANGER

yang lain-lain akan di update dari masa ke semasa...

so kalo korang rajin.. klik-kliklah FB niaga aku ni ekkk...

" PRIMAYA CLASSIQUE "

Posted by Diarihatiku1976 on Saturday, December 18, 2010
categories:

3 comments

  1. assalamualaikum,

    saya ada request utk add fb puan cox nak tengok apa yang puan jual kat fb dan fb saya adalah rosniza. tq

    ida

     
  2. shiemz Says:
  3. hhahhaha... kire ok la tuh kak.... semoga berjaya...

     
  4. Delimasari Says:
  5. gud luck INA

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS