Mana tak aku stress..
sbb nyer...

yang pertama.. aku exam hari ni...
yang kedua.. aku berkursus plak habis exam...
yang ketiga... aku demam, batuk, selsema....
yang ke empat.. aku dah booking pilot dua minggu awal..
tapi last minit boleh ckp pilot takde...
mana tak aku mengamuk...
yang tak booking dan terus call ngan pilot plak leh dapat...
iishh.. haru..haru...



dah lah...
taknak fikir lain lahhhhh....
nak fikir LULUS je....
harap-haraplah kan...

amin....


Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, February 8, 2011
categories:

5 comments

  1. rasp Says:
  2. sabar ek sis..sabar...
    gud luck for your exam!

     
  3. huhuhu...aku ingatkan abg Y dah letak name dah minggu lepas, tup2 aku naik keje, dia x bubuh lagi name pemandu kat whiteboard...huhuhu, tp okla tu, last minute aku usahakan jugak utk ko....kalau x, risau gak kot2 ko pegi mengamuk kat dato kp, haru aku dgn pemandu2 kena gantung keje pulak, wekekeke.....

     
  4. good luck akak..sabau ek...

     
  5. fazemy Says:
  6. good luck kak.

     
  7. good luck kak. sabar separuh dr iman. ada hikmah tu apa yang terjadi. dugaaan.:0

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS