Yuhuuu... assalamualaikum.. salam sejahtera dan selamat pagi...
dah makan??? dah minum???
aku semestinya sudahhhh....

wahhh.. ceria di awal minggu... cayalah ina....

gini... dari semalam aku nak tanya hang pa.. berkenaan dengan berniaga online dan berniaga di kedai... pelik..pelik....
nape pelik???

sbb...

nape jualan secara online, mahal pun org beli...
sedangkan org yg berjual dikedai dan harga lebih murah,
org boleh minta tawar menawar lagi.... confius mak.....

siap kata mahal lagi tuhhh.. adohaiii....
korang rasa-rasa.. adakah yg datang secara walk in di kedai tu buta IT ker???

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, February 28, 2011
categories:

5 comments

  1. Led Says:
  2. diorang malas nk tekan keyboard kot...diorang rela drive, cari parking then swipe la tu...

     
  3. online senang..,tak payah berpanassan pergi kedai..

     
  4. baby Aniza Says:
  5. A'ah.. btoi kat online jual apa pun laku padahal ada ja kat offline (kedai). may be sebab MUDAH dan NAMPAK MENARIK. tgk pic kat pc/laptop mmg nampak cantik dengan lighting dan presentation lain.
    Still, mmg ada jugak certain benda jual online lebih murah dr offline.

     
  6. fazemy Says:
  7. Org yg beli online ni jarang pergi kedai kot. Tu psl dia tak tahu harga dia beli tu murah ke tak. pastu kle beli online kena trima je harga dia jual..siap kena tambah postage pastu klw smpai tak ngam..tak lawa ke..rosak ke..kena redho jeee...

     
  8. Delimasari Says:
  9. senang = klik sana-sini, barang smpai

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS