Hihii... tak pernah join contes ke apa ker... tetiba jejari ku yang mulus dan domok ini nak plak berkongsi citer....

Kalo rasa2 nak promosi blog korang meh join Segmen BEN ASHAARI sambil tu leh menjana pendapatan...

Ok.. agak2 apa kaitan $$$$$$$$$ dengan blog aku???? ceh... berdebar siot nak citer... maklumlah 1st time masuk kontes...hihihi...

gini citernya... aku memula menceburkan diri dalam dunia blog ni pada tahun 2007.. masa tu baru pindah kejer dari Kementerian Pelancongan ke Kemeneterian Penerangan... biasalah.. masa tu saya budak baru.. so keje pun takdelah sgt... aku mana boleh takde kejer.. memang tahap gaban dan boring aku time tu... seniour2 plak haram nak ajar/ajak aku buat kejer... mcm melukut ditepi gantang aku time tu...

so... masa aku dihabiskan dengan mengadap komputer.. itu jer... dalam godek2 komputer tu tetiba aku terjumpa dengan satu blog dari Viruspadu... follow punya follow mcm best jer... tapi masa tu mcm tak caya gak.. betul ker hanya berblog boleh mendapat habuan yg lumayan???? pastu kebetulan kawan opis aku plak si mama Aqilah dah lama berblog dan dah menerima gak habuannya.. ... so itu membuatkan aku bertambah2 kuat untuk meaktifkan diri dalam dunia blog... pastu bila aku mula follow bloger2 lain tetiba aku rasa mcm satu sunami telah melanda dunia blog... sana sini org citer pasal BEN ASHAARI..they all kata si BEN ni dah mendapat beriban2 hanya dengan berblog sahaja... .aku pun trylah buka... nak tahu gak sapalah si BEN ni... sekali buka.. tgk muka mcm kenal... takleh jadi ni.. nak confirmkan gak... aku siap call Kementerian lama aku nak sahkan adakah betul si BEN ni blogger yg dimaksudkan.... rupa2nya... confirmmmmmm ko... memang sah dia...diam tak diam... dah fofular dah dia....

tapi yang best kan aku mcm heran gak camner dengan berblog jer leh dapat duit...oooo rupanya dengan cara letakkkan iklan dari nuffnang ker..dari adverlets ker..atau dari mana2 sumber yang boleh menjana duit... ooo baru aku tahuuuuuu....

so bermula itulah aku aktifkan diri... dan hasilnya aku telah menerima cek dari cik nuffnang yg pertama bernilai RM 267.00... see senang kan.....

tapi yg paling $$$$ pada aku adalah... nilai kenangan dan momen2 indah dalam blog aku ni... bila aku dah tiada lagi.. hanya inilah coretan2 manja aku tinggalkan untuk tatapan mereka2 yang mengenali aku .....

So itulah kaitan tanda $$$$ dengan blog aku......


Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, January 19, 2012
categories:

2 comments

  1. Delimasari Says:
  2. wau udah dpt dia dari nufnang = tahniah
    akak masih terkial222 lg

     
  3. Miss Eiza Says:
  4. sy blum stat lg mende alah nuffnang tue...huhu

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS