Masa tgh drive pagi tadi ada dgr berita pagi kat HOT FM...

“ Seorang pelajar berusia 24 tahun ditahan untuk disoal siasat selepas mengeluarkan kenyataan berunsur ugutan untuk meletakkan bom dalam helikopter yang dinaiki Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak di Facebooknya.” .

Adoihaiiii .. awatlah sengal sgt....... Nak jadi jaguh yang tak bertempat langsung !!!!! agak-agaklah weh...

Awat hang ugut gitu sekali ?? Walaupun korang tulis kat wall korang , ianya tetap satu ugutan tau! Kat malaysia ni mmg ada pihak yang akan memantau 24-7 tau… dunia sekarang kan dah canggih... Maka berhati-hatilah yer .. Jangan ingat dunia maya kita ni bebas yer ..

renung-renungkanlahh....


Posted by Diarihatiku1976 on Monday, January 16, 2012
categories:

2 comments

  1. @e_da Says:
  2. budak2 ni main lepas ckp je... silap2 ke jail karang main ugut2 ni.. huhu

     
  3. Dalila Hamid Says:
  4. merepek la budak2 skrg... nk tunjuk hebat tak bertempat....

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS