hihihhi tenggelam timbul aku.. kejap update.. kejap tak update...
errmmm....Jgn korang tak tahu..lately ni perangai buruk aku yg panas baran menjadi2.. Yelah..kan tahun 2012 ni tahun naga.. Naga pun dah keluar dah.. tu yg tetiba je hormon aku bertukar... memang aku seorang yg panas baran.. tapi tidaklah keterlaluan sgt... tapi sejak dua menjak ni.. tahap kemarahan aku agak tinggi...
mungkin bagi kawan2 aku di opis tidak nampak sgt tahap kemarahan aku... tapi bagi suamiku en hubby adalah org yg paling dekat ngan aku.. dan yg paling selalu menjadi sasaran...pendek kata semua tak kena... panas takleh.. sejuk takleh... tukar siaran tv takleh.. lambat makan takleh.. cepat makan pun takleh... ada je nak marah... kesian kan dia.. dia tak bersalah pun dalam hal ni... hihihi....

memanglah... buruk perangai ghupe itu ... tapi....tapi..tapi dgr sini....
bila aku melepaskan kemarahan tu aku rasa puas..puas yg amat....mcm bebanan yg aku pikul 100kg tu dah terlepas... aaa gitu..... aku dapat rasakan ada sesuatu yg aku pendam yg tak terluah... sebab tu aku rasa mcm memberontak sgt.... adakah ianya disebabkan peralihan hormon?????? maybe...

tahu tak... hari tu aku balik kerja aku melalui satu selekoh sempit di area kajang... biasalah naik Kancil... sure terhegeh2 kan... kancil plak 660 cc... pastu .. ada plak si pemandu kter yg berlagak...maklumlah keter yg berkuasa tinggi... dia follow keter aku dekat2 mcm nak langgar buntut keter... memula aku ok lagi... walaupun dalam hati berkata2 apahal lah keter belakang aku ni... mcm dia je ada keter besar... aku pun ada tau....

tapi aku perhatikan dia asyik follow dekat2 keter aku... pastu yg buat aku hilang sabar bila dia hon2 keter aku... tetiba aku naik antu... naga aku keluar dah... aku tiba-tiba leh tekan brek keter sambil buka pintu dan keluar dari keter... terus jem jln area tu disebabkan aku berhenti... yelah kan.. jln sempit dan berlubang2.. memang takleh memotong bila memandu...

aku pegi ditepi tingkap keter yg follow dekat2 dan hon aku.. aku ketuk cermin... sambil berkerut2 muka...

aku pun berkata .. awak nampak tak saya bawa keter apa?? berapa cc?? dan keadaan jalan raya mcmana???? tahulah keter awk besar, exober power, langgar lobang pun tak rasa... cc kelajuan tinggi... tapi jgn nak samakan keter awk ngan keter saya... ada otak fikirlah... jgn letak kat bontot...

pastu tu terus blahhh... buka pintu keter, masuk keter dan teruskan perjalanan....lepas je aku keter aku bergerak.. keter lain pun turut serta dan jln tidak jem lagi...

ghitulah citer aku.. betapa tahap kemarahan aku tinggi sampaikan aku berani marah sesiapa saja... tapi benda yg logiklah... takdelah benda yg tak memasal plak..

Moral of the story... jgn buat aku marah!!!!!!

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, January 30, 2012
categories:

4 comments

  1. Krsty Pinky Says:
  2. perghhh..seram sungguh nih...sabar2..

     
  3. dah start on ubat ye kak?
    kot side effect ubat hormon tu la...
    kea byk2 bersabar la encik suami akak...
    apapun mmg berani giler la akak sound mamat (ke minah) tu... tabik spring!

     
  4. ummiP3 Says:
  5. pergh...dasyat kakak aku....naga besar hagaknya nie..heee

     
  6. Puteri Satu Says:
  7. nasib baik orang tu bukan samseng jalan raya.. klu tak...?? tak tahu apa nasib ko..hahhaha..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS