Ohhh.. gumbiranya aku.. sebab nyer ada artis terjah kedai aku... tak sangka.. jauh ghaib pun dia sampai gak...

cuba teka siapa????

tekalah...

tekalah....

issshh korang ni.....



nilah org nyer... SALEEM.... alahhh.. SALEEM IKLIM lahhhh...

Ahahahahhakkk....

takpelah.. aku nak kongsi ngan korang pasal artis ni gak......terkejut beruk aku ko... sbb muka dia tak mcm artis langsung.. hihihikkk...

memula wife dia yg datang jumpa aku.

masa tu aku dah rasa mcm aku kenal je minah ni...

dengan berani aku tegurlah...

" kak.. muka akak ni familiar lah.." selamba badak tanya... aaahh lantak...

" dia senyum-senyum je tgk aku..

pastu aku tanya lagi.. " akak isteri abg saleem kan?? "

dia plak tanya aku.. " saleem mana??? "

aku jawab " alahhh saleem iklim... "

pastulah baru aku ngan dia mesra.. siap tukar-tukar kad lagi.. ahahkss...

pasni senanglah aku buat projek artis ngan dia.. sbb direct ngan isteri dia...

maklumlah.. program penerangan ni byk laki aku uruskan... sesekali nak gak gempak.. panggil artis2 popular... pasang pentas dari PENTARAMA .. pastu letakkan artis popular satu...

Hari tu ada gak dia buat gitu... panggil FIQ.. bayar mahal nak mampos... tapi yelah kan.. adjust melalui org tgh.. byk dah makan nyer tu...

kali ni biar aku contact sendiri.. ahahksksks... bajet penerangan bukan byk pun...

so pada kak Julia & Family... Thanks coz sudi shopping di kedai saya...

pas ni kak.. confirm saya bawak kamera gi niaga.. sbb ramai no artis datang...

hari tu jumpa Ayu OIM ngan laki nyer...hihihihih....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, January 11, 2011
categories:

2 comments

  1. wah..marbeles,,bukan senang nak jumpe artis kan..leh promote blog sekali :-)

     
  2. nampak gaye, x lame lagi dgn ko ko sekali la jadi artis...huhuhuhu...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS