Ohhh... bulan ni.. ramai sungguh consultant yg datang..
mcm cendawan tumbuh...
mcm-mcm proposal yang dibawa...
hebat-hebat belaka....

ada yang datang dengan tangan kosong ( sure aku tak layan.. )
ada yang datang dengan bersungguh-sungguh.. siap IPad bagai.. ( sure aku amik perhatian )
dan ada yg just phone jer... ( lagilah aku tak layan sgt )
Hahahakskkk....

itulah .. mcm-mcm ragam manusia...
yang penting..
siapa saja yg datang aku pasti akan maklumkan kehendak dan matlamat jabatan..
agar ianya dapat direalisasikan bersama...

hanya yg bersungguh-sungguh dan meyakinkan saja yg boleh diamik perhatian...

setakat datang bawa buah 2 biji.. jgn harap aku nak amik pot sgt...

apa ???
buah 2 biji????????
ahahahaksksk... tahu tak buah per?????

sendiri mikir ekkk???

^....^

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, January 19, 2011
categories:

1 Responses to Consultant..

  1. ArELeEz Says:
  2. kene la tunjukkan kesungguhan kan? barulah kite impress!

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS