Fuh!!!!!!!!! bestnya kalo dapat camni selalu...

dolu-dolu aku selalu gak gi berurut ni...

tapi semenjak tak cukup masa ni..

dah terabai dah nak buat benda ni semua...


nak gi SPA tak berapa nak mampu..

so SPA kat umah sendiri pun ok kot...

janji darah diurat-urat aku berjalan dengan lancar...

ahaahsks....


sementara belum beranak pinak ni..

masa byk... baik buat...

kot nanti anak dah berderet...

takde masa plak... nak kena tunggu anak tido baru ada masa..

itupun kalo anak tido lama...

kalo anak tido kejap... tak sempat gak kan...

yelah.. masa anak tidolah nak buat kjer..

masa anak tidolah nak update blog, facebook..

masa anak tidolah nak kemas umah...

aaikk apa ina merapu ni...


ok..ok.. berbalik citer urut ni...

yg benonya.. aku ni selalu sakit pinggang...

pinggang aku ni.. takleh buat kejer berat-berat..

atau salah tido... sure je cepat sakitnya...

ni semua gara-gara masa zaman kecik-kecik dulu aku nakal...

so dah besar panjang ni...

nilah padahnya.....


tapi dari segi perubatan plak.. dr kata.. rahim aku tinggi dan terkebelakang..

sbb tu selalu sakit pinggang...

so.. kebetulan aku balik kg hari tu..

aku urutlah skali... best giler

dan kebetulan plak masa aku call tu dia free...

apa lagi....terjahjelah umah dia..

aku memang pujilah dia bab urut-urut ni...

power.... sedap dan yg penting tak sakit...

rasa mcm esok ....nak panggil dia urut lagi,...

tapi kalo dah hari-hari urut plak kang apa halnya kan....

giloooo ke apa si ina ni...


Posted by Diarihatiku1976 on Friday, January 7, 2011
categories:

3 comments

  1. bestnyer kalo dpt g spa :)

     
  2. bestnye kak..nak ikut..heheh

     
  3. aNIe Says:
  4. lin... sesekali dimanjakan dan dpt berurut macam tu memang best... boleh lena dibuatnya

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS