Sebelum gi Outstation, en hubby ajak mkn KFC..katanya dah lama dah bersantai ngan aku... ye lorrrr.... lately ni memang aku bz yg amat... cthnya baru-baru ni...ko bayangkan... dahlah pegi isnin sampai jumaat.. pastu sabtu ahad rehat, isnin kejer then selasa nak terbang semula berhari-hari.... laki den pun dah pasan kebizian aku yg melampau lately ni.... sabojelahhh...

so ada kesempatan masa yg begitu berharga dia ajaklah we all gi makan KFC... tapi tak best lahhh.. cozzzzz.... KFC sekarang dah kecik cenonit jer... dahlah mahal sampai RM 10.00.. pastu kecik plak.... ayam naik rega ke turun rega ke sama jer.... tapi tekak dah nak makan.. bedaljelahhhh...

ateeeee... trademarknyer kan sehingga menjilat jari.... so memang jilat jari pun... kalo dah kecik... jilat jarilah kan.. makan terkulat-kulat....dolu-dolu... makan yg snack plate tu murah jer.. RM 6.00 dah dapat... pastu naik dah sampai RM 10... cian kan... kalo ada duit byk boleh order extra ... tapiiii kalo dah semekin anak ramai dan susah plak tu.. terkulat-kulat nak makan koooo..

chaiiittttt...memang tak patutttttt.......

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, April 13, 2011
categories:

2 comments

  1. atty's Says:
  2. betui..skrg makin kecik ayam nya..dah ler mahal..

     
  3. aNIe Says:
  4. Aha... memang dah kecik cenonet je sekarang.. dah lah mahal... memang menjilat jari je...hahaha

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS