Aktiviti 1st day berkursus mcm biasalah seminar bagai... so petang tu aku arrange satu kuliah maghrib dan solat berjemaah...
alhamdulillah.. semua berjalan lancar... tak sangka peserta ramai yang mengambil bahagian.. selalu aku buat kursus jgn haraplah they all nak join semua ni...



tapi kali ni alhamdulillah... pesanan khidmat sosial aku berjaya.....


Ustaz dari Pejabat Agama Kuala Langat hadir seperti yang dirancangkan...best ustaz ni tazkirah..
kisah..
ketetapan hati... then lepas makan semua ..sambung semula kelas...
Esoknye plak..punya awal aku bangun tido ko... kul 5.00 dah bangun.. mcm time aku duk umah plak... sbb paginyer tu ada aktiviti senaman.. aku saje buat senaman ni.. sbbnyer.. ko tahu jelah..kursus gomen ni makannyer 6 kali tau.. kalo tak bersenam dah jadi mcm ayam daging plak nanti... balik-balik..en hubby timang.. berat plak.... gegeggeggege....

golap gelita weh.. apa taknyer.. 6.30 pagi dah terpacak kat tepi swimming pool... tak sangka plak peserta semua ada... best-best.. ceria je...
lepas senaman tu aku sempat lagi tazkirah pada they all... aku ucapkan terima kasih kepada mereka kerana memberi kerjasama yang baik dengan aku... aku kata pada mereka.. aku harap jgn stress-stress.... layanjelah kursus ni.... kalo BTN buat lagi power...
tapi yg kelakar tu.. baru sehari.. mcm - mcm penyakit dah datang.. demam lah.. batuklah... tetek bengkaklah anak tak nyusu... suspect denggilah... sakit gigilahhh... adohaiiii.... ye ke tidaknye tu.... ke nak ngelak dari kursus... wallahualammmmm.....



tapi.. ye lah kan.. dah tugas urus setia.. ikutjelah.. sakit ..aku hantarkan ke hospital.. nak gi klinik swasta mana mampu ko... mana urusetia ada duit... so.. berjam-jamlah aku nunggu mereka di hospital... sabar..sabar.....dugaaannnnn.......... dahlah sorang-sorang..........nak jaga 54 orang...


ecehhh... nak amik gambo si mina anak lawai org sarawak ni tak nampak plak... terfokus anak india belakang tu plak... gegeggee... kalo nak tahu kat Banting ni.. ramai india... penuh hospital orang dia je.... maju Malaysia......


balik dari hantar mereka.. aku dah termenung dah.. penat ko... apataknya.. lama dah tak gi hospital gomen ni... kat Banting ni plak Hospitalnyer mcm takde sistem jer... kejap no 4065..4066.. pastu lompat... 4070... pastu turun balik.. 4055.. ee tak kuasa aku.... no aku plak 4071.... layanjelahhhhh...
balik dari hospital plak.. ingatkan ok dah.. rupanya .. ada plak yg sakit gigi... adohaiii... tadi masa aku kuar gi hospital ko tak rasa sakit ke wehhhh.... last-last malas aku nak kuar lagi dah.. aku suruh tahanjelah... aku kata takpelah..awk cuba makan pil killer dulu... kalo tak ok gakkk... petang kang kita pegi ekkk..hihiihi.. ayat power....
mujur lepas makan ubat...dia ok... alhamdulillahhhh.............
habis kelas... bosan-bosan ..stress punya pasal.. terus amik gambo... hahahahha.....


layanjelahhhhhhhhhhhh.........

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, October 13, 2010
categories:

6 comments

  1. sz | m.s.s Says:
  2. hadoii..sorang2 je jaga kak?
    mmg mencabarrr fizikal & mental tu...

     
  3. hajarus Says:
  4. adoi bab nak menunggu tu yg rase becinta tu kan kak...

     
  5. aa sorang-sorang... apa nak bueekkkk....

     
  6. Delimasari Says:
  7. penat tu!!!!!!

     
  8. Puteri Satu Says:
  9. wakakkaka... nak gelak pulak aku baca... nasib tak di berinya ko pelempang.. maklumla sakit gigi ni boleh baran... kasi je dia ubat surut bengkak beli kat farmasi.. confirm 7 hari baik.. tapi lepas 7 hari confirm sakit balik... tapi okla dia dah balik umah..wekekekke...

     
  10. lily lotus Says:
  11. alhamdulillah :) besar pahala yang menganjurkan

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS