Elooo semua... maaflah.. 2-3 hari ni blog aku terabai skit..tapi.. oklah.. janji ado gak story mory nak diupdate ekkk...hari ni aku still kat IPPTAR menguruskan kursus-kursus aku yang ado.. pepagi bosan giler bila sms bertalu-talu masuk dalam h/p aku nak melobi...

melobi per tau.. melobi pilot nak bawak aku gi Banting nanti selama 2 minggu... eee bosan tul aku.. bukan bosan nak kejer... tapi bosan bila org melobi-lobi ni... yang melobi tu plak bukan jenis yg rajin-rajin... semua jenis yg OT jer tau... bukan jenis kategori ringan tulang ni...

nyampah...

booking awal pun salah.. booking lambat pun salah.. eee.. tak tahulah camner...

Hari ni aku tak sempat nak blogwalking sgt... bukan ri ni jer... maksud aku dalam minggu ni ler... sbbnya kepala aku ni tgh pening mikirkan kursus aku kat Banting nanti...

bukan per... mikirkan napelah org-org ni suka nyibukkan diri atau saja malas nak pegi...

sbb ada - ada je call aku nak tolak kursus.. alasannya pilihanraya Galas lahhh.... Kejer byk lahhh... sibuk nak buat persiapan Banjirlah.... ee tak kuasa aku dgrnya....

mcmkan kalo ko takde.. bah terus Kelantan.. Kalo ko takde Tak jadi Pilihanraya.. atau kalo ko takde.. Tutup opis terus....

org-org lama lah yg banyak songeh ni.. budak-budak baru ok je.. menurut je arahan... yg lama-lama ni...ee tak tahu apa nak ckp lagi dah....

awal-awal taknak ckp... dah sesak perut baru nak ckp... bazir duit Kerajaan je....

bosnya pun satu hal gak... setakat sorang.. takkanlah rosak kejer kot... lepaskkanlah they all ni gi kursus,..... fikirlah masa depan skit... eee.. menci.menci..menci....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, October 7, 2010
categories:

3 comments

  1. SyaNa Says:
  2. sabar kak..tarik napasssss
    lepassssss

     
  3. zura@iwan Says:
  4. relax2...hikss..

     
  5. CuTeMiUt78 Says:
  6. eemmm payah gak klu ada org2 cenggini.. eemmm takpe la.. apapun sabar dan tabah menghadapi kerenah2 diaorg tu

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS