Walaupun syawal dah habis tapi ada gak saki baki yang masih buat open house..

agaknye nak kejar cuti hujung minggu...

aku kalo nak gi umah terbuka mesti nak gi berdua bersama suami tercinta..
kalo gi sorang rasa tak seronok dan janggal..
maklumlah.. kalo tgk kawan-kawan lain..
gi open house mesti hadir bersama pasangan dan anak-anak..
aku je datang berdua laki bini yg dah tuekk ni...
nak kata pengantin baru tak gak...

kadang-kdang kan.. aku seronok gak tgk gelagat para ibu melayan karenah anak-anak..
mengejar anak-anak berlari sakan kehulu kehilir..anak-anak yg terlalu aktif...
dan paling best kadang-kadang ibu-ibu baru nak suap makanan dah nak kena basuh bontot anak berak.. geggee....lepas tu nak itulah..inilah... belum lagi yg campur tumpahkan air kat umah org...
kelakar kan...

tapi.. itu semua rezeki org kan... mudah-mudahan rezeki aku datang gak nanti...amin....

Posted by Diarihatiku1976 on Saturday, October 9, 2010
categories:

2 comments

  1. diriku Says:
  2. he2..nt wt open house ry haji ni plk

     
  3. shiemz Says:
  4. InsyaAllah kak....... Rezeki tu akan datang gakk.. dont worry kak.... Allah nak menguji kiter jer tuh.... sabar kak... sesama kita berusaha k

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS