Hari ni aku exam pengesahan jawatan..
haha ...exam ni utk pengesahan jawatan baru yg aku terima bulan lepas.. so dah alang-alang ada exam aku try jelah apply.. kot lulus bagus.. kot takkkk.. cuba jelah lagi...

rasa mcm susah je... sbb bab undang-undang ni ko tahujelah.. aku mana retinya...

org lain baca blajo bertahun-tahun nak dapat LAW.. aku ni baca seminggu je... bukunya dahlah tebal nak mampos... kalo dah baca 7 hari.. camner???

kalo pun lulus nanti kira otak aku ni memang superblahhh... sbb baca sekali lalu je dah ingat.. ahahaksksk... "hukk..hukk.hukkk".. batuk batuk lagi...verangan je ekkk...

takpelah... aku kena positifkan diri... dan aku mohon agar dipermudahkan.... yekkk...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, October 4, 2010
categories:

3 comments

  1. zura@iwan Says:
  2. gud luck ye...

     
  3. lea Says:
  4. gud luck akak!!! :))

     
  5. Delimasari Says:
  6. semoga berjaya

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS