Lama dah dok mikir.. nak tukar ke tak?? nak tukar ke tak???
org dah tukar fesyen baru... dah silih berganti.. aku duk yg ni jer....

korang tgklah muka aku ni... ok ke aku pakai cermin mata ni.. bingkai ni...
bukan sekarang fesyen jenis yg bercolour-colour tu ker... yang bingkai penuh tu....


aku je yg masih out of date...
still guna frame lense ni...


kadang-kadang dah mcm makcik dah muka aku... kalo kena angle nyer oklah cun..
kalo yg main candid-candid tu... sentap weh tgk gambo sendiri...


niat dihati nak tukar je.. tapi bila mengenangkan fulussss nyerrr yg ala-ala tu...
terpaksa tahan je... yelahhhh... power cermin aku ko tahu brape?????
650 ok.... kalo buka cermin mata ni.. sure meraba....
sbb tu kalo buat baru reganyerrrr ala-ala gitu....
tu yg kena mikir dlm-dlm...


eeeeee!!!!!!!!!!!tak de ke ekk.. duit jatuh dari langit ke... atau ada perompak yg campakkan duit dalam keter aku ke.. mcm citer senario tu kan.... hukk..hukkk..hjukkk...
verangannnn......................

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, October 1, 2010
categories:

3 comments

  1. tapi kan.... eb tgk cun jer.... makcik2 aper lak.... cun aper?... ;p

     
  2. sz | m.s.s Says:
  3. klu takde kecederaan kat spec mata tu ok je kak...
    pki je la..
    klu saya ni ada yang tukang mematahkan la memecahkan la,
    letih asek kena beli spec baru je..bukan dapat 20-30 hinggittt...hadoii

     
  4. alahmdulillah.. takde lagi cacatnya.. cuma nak ubah angin je

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS