Lama nak story mory citer ni.. tapi tak kesampaian..
cutir raya ri tu agak lama..2 minggu..
so keter kancil ku kesepian keseorangan..

balik dari bercuti.. nak start keter..terus konggggg...
emmm. nampak gaya kancil aku tu dah tua
tapi takdelah tua sgt kot...
sbb takde sakit yg luar biasa pun....

cuma bateri je hari tu aku kopak RM 160.oo... bateri cap "21 Century"

yang lain semua tip top... yelah.. servis perodua beb....bukan workshop biasa...
tapi.... bila ada masa verangan.... aku rasa nak oder myvi magenta sebijik..
ahahakss.... tapi... verangan jelah...

malas aku nak berhutang lagi...
cukup-cukuplah tu...

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, October 8, 2010
categories:

2 comments

  1. sz | m.s.s Says:
  2. hehehe..
    samalah ngan sang kancil kat umah ni kak...
    tips nak cuti panjang ritu hasben bukak sambungan bateri tu...
    dah blk umah ni pasang blk & ok je start...
    kira dia majuk la tu dah lama tak start ....

     
  3. atty's Says:
  4. kancil tu majuk je ..jap ..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS