Masa sy tgh memandu dlm keter bulan posa lepas, sy terdgr satu lagu yg dimainkan oleh DJ sewaktu masuk waktu utk solat.. sayu je hati sy sambil cuba mencari-cari siapa penyanyi tersebut...

seingat sy.. apabila sy dgr terus jatuh cinta u... lirik dia best sgttt...

Antara lagu-lagu dia yg sy suka ialah Tq Allah, Insyaallah, The Chosen One, Open your Eye dsbnya.. pendek kata semua sedap2 blake...terasa mcm nak beli je CD dia... korang kenal tak si maher zain ni?????

Aku tak kira... aku nak cari gak esok Cd dia...

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, October 1, 2010
categories:

2 comments

  1. Shazwani Says:
  2. maher zain.saye sukeee! die ada buat konsert kat msia bln nie.
    tapi tiket sold out.

     
  3. lagu2 maher zain ni memang berhantu!! konsert dia kat shah alam pun dah sold out ye! frust sgt! memang beli CD dia.. dah 2 bulan dgr dlm kete tak jemu2... best sgttt!!!!

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS