Yess...yes...
kebetulan bulan ni, hutang TV dan Peti sejuk aku habis ...
memang tidak disangka-sangka...
syukur alhamdulillahhh....

we all pun tak perasan..

yg kelakarnya...
minggu lepas, en hubby pegi kaunter Aeon Credit nak bayar tapi tak boleh...
pastu esoknya dia pegi lagi cuba bank in...
kat skrin tu tulis" please contact customer care centre "

tapi sampai sudah dia tak contact...

alih-alih.. semalam dapat surat dari AEON

cuak je memula... ingatkan surat amaran bayar lewat...



rupanya ...surat ucap terima kasih coz berhutang dengan Aeon dan menjelaskan hutang mengikut tempoh yg ditetapkan... ahahksss....

syukur-syukur.. nampaknya impian aku untuk projek besar tahun depan semakin cerah...

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, March 15, 2011
categories:

3 comments

  1. tahniah... hehhe

     
  2. Mak Izz Says:
  3. ekekek.. lawak. hutang abes pn x sdr ye kak. sabor jelah.

     
  4. bestnye akak..utang da abis..sy nye utang ptptn ada lg 2 thn..hehhee..

    tp utang lain ada gak yg blum setel...emmm..

    bestnye kalo xde utang..:)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS