Selamat pagi semua....
lamo dah aku ni in out.. in out....
mcm bisekut jer gamaknya....

tapi totap gak nak beronline ngan korang...
kalo tak berupdate tu rasa mcm sepi je... mcm rindu je ngan korang...
elehhh.. biar betik??? padahal... dah ketagih blog....

korang nak tahu... bulan ni aku bernafas skit... walaupun takde kursus tapi setiap minggu ada program AC dengan SPA tu.. so takde maknanyer nak rehat pun.. cuma .... oklah skit.... ada gak ruang dan masa nak tegakkan urat-urat badan, kaki, tangan kan....

actually.. aku saja je nak story mory ngan uolss tentang perihal AC laki aku ni.... jenuh korang aku laki bini buat persiapan... padahal belum confirm pun nak berjaya.. tapi usahanya mcm ngalahkan apa....

tak caya tgk ni....



baju 2 pasang dan seluar sepasang



kasut dan stokin



semuanya beli di JUSCO...

bukan per uolls.... semua ni nak biar dia berkeyakinan bila menjalani ujian...
dalam buku kata.. kalo kita nak berkeyakinan... salah satu cara ialah.. pakailah sesuatu yg baru di badan.. mood kita akan berubah secara automatik....

so.. dah buku tulis gitu.. so aku laki bini pun... buatlah...
lagipun dah kebetulan kasut en hubby aku 3 tahun tak berganti... beli jelah...
kasut lelaki bukan mcm kasut pompuan... kasut lelaki mahal nak mampos.. tapi leh tahan lama kan... biasalah pompuan.. mahal ke murah.. totap nak beli gakkk.. wekeekekek....

pastu tu kan korang.. bukan tu je tau.. sakan plak dia nak cari kot/blazer.. sbb ... selama ni tak pakai blazer.. just pakai baju atau jaket opis je... maklumlah... nak pakai blazer gred rendah-rendah ni kang.. kena kutuk plak... so takde terfikir pun dalam otak nak belinya.. bila dah nak kena ujian ni baru kelam kelibut nak membeli....nak pinjam orang badan tak sama size plak....
bila beli korang tahujelahhh...
reganya .. mak datukkkkk aiiii.....
tak reti nak ckp berapa...
korang tgklah sendiri berapa jual kat supermarket tu hahhh...

naik semput nak membayarnya...
tapi takpelah... kalo tak berjaya pun .. takpe...yang penting usaha....

so korang nak tgk imej en hubby aku gi ujian????

hahhhh... inilah dia...amacam????

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, March 8, 2011
categories:

4 comments

  1. atty's Says:
  2. hubby sapa tu ensemnya..

     
  3. HUBBY SAYA.. AHAAKKK

     
  4. rasp Says:
  5. dress the part ya sis...
    tapi tul bila berbaju baru nie...
    konfiden level up skit kan :)

     
  6. Delimasari Says:
  7. wah222 segak bergaya nmpknya

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS