Saje nak luah perasaan sket..haaha..
pernah tak korang rasa mcm down sangat-sangat, bila korang tak sihat???
sedangkan korang banyak komitmen lain???
hahhaa..dah 3 hari aku batuk lagi... penyakit lama datasng kembali.. gara-gara member aku si hazli ni batuk mcm ada TV, Radio dan ASTRO... apa taknya.. aku rasa dah 3-4 tahun batuk dia tak baik-baik...

so nak dijadikan cerita... minggu lepas we all satu team ke Dungun terengganu.... dah tentulah satu keter kan....

so dah dia batuk mengokol-ngokol.. sure dengan aku-aku serta 4 orang yg lain pun batuk mengokol gak...scary ok....

senak pertu dibuatnya batuk jenis dia ni... batuk tak berkahak... aku yg dah 3 hari ni pun scary.. tak tahulah dia dah bertahun-tahun mcm mana .... bila tanya dah jumpa dr ker... jawabnya mudah je.. dah.. dr kata takde apa-apa...

eeeee..hazli..hazli....

kalo ko baca blog aku ni...

nasihat aku satu jer....
ko jumpalah pakar kat hospital... checklah betul-betul....
kalo dr kata takde apa-apa komarahkan dr balik...
ko ckp ngan dr... apa plak takde apa-apa dr.. saya batuk dah bertahun ni....
hahha.. ko ckp gitu tau...


ahahahksss......

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, March 17, 2011
categories:

3 comments

  1. Mak Izz Says:
  2. loh.. batuk sebab merokok tak kak? atau mungkinkah tibi? erk... apa la si hazli ni!

     
  3. aNIe Says:
  4. Memang kena cek betul2 tu... kalau boleh jumpa pakar...tak boleh didiamkan aje...

     
  5. Delimasari Says:
  6. ape le doktor tu erkkkk

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS