Aku balik dari Sabah semalam.. So datang je opis.. cam biasalah.. semua datang kat aku dok tanya shopping apa??? ee perlu ker jalan-jalan kena shopping ekkk???? rasanya kalo memula sampai maybelah kot.. kepala dok ingat nak shopping.. tapi mcm aku ni yg dah terbiasa kejer luar.. naik jemu dahhhh... kalo aku handle kursus pun.. tak terfikir aku nak jalan-jalan.. paling-paling pun gi jalan sbb nak belikan apa yg org kirim... kalo aku nak beli sendiri untuk aku.. kena mikir byk kali kot... sbb bukan per tau....

sbb aku ni cepat boring.. beli pun kang kejap je makainya... so baik takyah beli...



masa ni aku temankan Pn Gowri.. dia nak belikan gelang kristal utk anak dia... so dah alang-alang tu aku beli gaklahhh..

tapi.....tapi... awas... jgn salah sangka???

bukan utk aku ok.... aku beli untuk member opis...

beli utk fifah, hidayah, pit, kak saidah... saja sebagai buah tangan..



biasalah..kalo dah sampai sini memang teruja... sbb murah yg amat... gelang serendah Rm 3.00 sepasang.. kalo kat semenanjung jgn harap nak dapat...

masa kat pasar filipine ni aku tak beli apa-apa pun utk diri aku...
so aku hanya beli udang kering utk kawan-kawan dan keluarga aku jer...
tapi maaflah.. takde gambo udang keringlah plak.. teruja sampai tak sempat nak snap... ahahakss...



ooohhh.. sungguh sopan ok.. aku kat sini...
dahlah panas terik.. aku boleh plak berbaju kurung... Waaaaaaaa!!!!!!!
ateeeeeee... kan ker.. baru habis kejer...
tak sempat tukar baju dah meronda....
memanglahhhhhh...

tapi kan... kalo korang yg suka shopping sure hidup kalo sampai pasar ni....
paling aku suka mutiara dia... rasa nak beli byk jer... tapi dah yg ado pun tak pakai..
nak beli apa nyer.... tak kuasa akak nak membeli lagi....


tapi dalam tak beli-tak beli tu.. ada gak yg ditangkap tau... jgn tak tahu....
nak tgk aku beli per... jap lagi ekkk... sambung pas ni...
tunggu tau????

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, March 23, 2011
categories:

1 Responses to Sempat lagi tu Jalan-jalan

  1. Delimasari Says:
  2. lama x g Sabah

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS