Tetiba bila tgk gambo-gambo ni terus terfikir sesuatu..
nak tau per????

jap..jap.. korang layan dulu gambo-gambo ni...











amacam?????

Lawo kan??

sure kos tinggi kan????
hobby mahal ni wehhh...

tapi yg musykilnya....
separuh dari pemilik-pemilik kereta ini adalah kakitangan POLIS...
nak kata mereka ni tak pandai tak gak???
maybe terlupa ker....
sbbnya....

kat kenderaan ni semuanya ada pelekat kakitangan PDRM dan pas kerja mereka tergantung di cermin depan masing-masing....

so ??? takke bila tgk benda ni semua .. secara automatik aku terfikir....
adakah mereka-mereka ni byk duit lebih???

sbb org beli tv letak dirumah..
dia beli tv letak didalam kereta...

pastu... audio nya plak.. satu Taman Tasik Titiwangsa boleh dgr...
mcm kenduri kahwin ko...

emmm.. entahlah....
kalo aku salah sangkaan maafkanlah yekkk...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, March 31, 2011
categories:

3 comments

  1. SyaNa Says:
  2. bapak saya polis
    tapi kami xkaya :-)
    kete pun sye da darjah 5 kot br beli
    b4 tu jalan2 naik kete sewa

    kalo btol dorg tu polis, gamaknye polis yg kaya la kot
    hhahaa

     
  3. My Aisy Says:
  4. dah hobi...klu tak de duit pun wat ada duit...sanggup wat pe je asalkan dapat puaskan hati sendiri...tak kesah lah org tu keje pe pun...dah hobi katakan...

     
  5. Mak Izz Says:
  6. ada part time biz agaknye misalnya jual PB atau menternak kambing di kampung. mana tahu kan? tp betul gak ckp my aisy tu. kalo dh hobi, sanggup buat apa saja asalkan dapat apa yg diingini. agaknye bini di rumah yg geget jari.

    atau.. bini dorang kaya kut? asalkan depa bahagia ^__^

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS