Tajuk takleh blah... tapi yeee.. bangga aku siottt.... sbbnya blog aku menjadi satu sumber rujukan dan pertanyaan....

hari ni seharian aku letih mengangkat hp...
kejap-kejap org call tanya..
kejap-kejap call lagi...

rupanya.. kat google.. bila search je nama Prof Emeritus Khoo Kay Kim.. keluar blog aku...
tak caya?????

kalo tak caya tgk ni...



eermmm.. dengan penulisan di blog aku ni gak... they all call aku nak dapatkan contact number prof ni...

sbb kan.. memang aku akui agak susah nak dapatkannya.. sbb dia tak mengajar di UM lagi... tu yg susah tu...

masa memula bos aku arahkan suruh cari dia untuk berceramah.. puas aku search internet... memang takde langsung profile dia...
jenuh aku call UM dan dapatkan maklumat dia...
sampai aku call umah dia ckp ngan bibik dia lagi tu....
punyalah susahhhhh...
tapi alhamdulillah... allah permudahkan urusan aku....

kini... dengan maklumat yg aku ada.. aku kongsi-kongsikan kepada sesiapa yg memerlukannya....

so .. kesimpulannya.... memang sahhhhh... apa yg kita tuliskan dan catatkan di blog akan menjadi rujukan org lain...
kan..kan...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, March 17, 2011
categories:

3 comments

  1. Puteri Satu Says:
  2. Oh gtuu, aku brblog suka suka je, x de info pun kat blog aku, maklumla blog suka2. Huhu..

     
  3. o yeke ke kak..sy pon tulis blog suka2 gak..heheh

     
  4. Mak Izz Says:
  5. sy suka bc blog yg ada info. wlupun asalnya suka2 je nk bc, tp secara x langsung blh dpt info which is very good!

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS