ingat tak N3 aku yg lepas aku beritahu aku mula atur strategi kewangan untuk projek besar tahun depan... memula aku potong semua kad kredit aku...
dan hari ni.. aku gi TM point untuk potong line plak....

so.. bila dihitung dan ditolak.. kurang skit perbelanjaan aku yg membazir tak tentu hala setiap bulan... harap-harap dengan pengawalan kredit kewangan aku yg drastik ini akan membuatkan peningkatan saving aku utk projek tahun depan...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, March 14, 2011
categories:

4 comments

  1. POSH76 Says:
  2. kenapa potong TM tu...tapi bagus mesti bnyk penjimatankan

     
  3. Abd Karim MJ Says:
  4. Assalam. sis... wish u all the best !

     
  5. Mak Izz Says:
  6. what is ur project akak? x sabor nk tau ni.

     
  7. aNIe Says:
  8. Akak pun dah potong tapi sambung Unifi...hahahah

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS