Isnin lepas En hubby ajak teman dia gi berbuka di Masjid Wilayah.. memula aku malas gak... tapi bila mikir program start kul 4.00 petang camner dia nak hantar aku balik Kajang then datang semula kat Masjid Wilayah kan.. so aku ikutkan jelah... kejer dah sama bidang kena saling faham memahami.. ye takk.. eceh..eceh.....kononnnnnn....



Majlis ni dilancarkan oleh YAB Timbalan Perdana Menteri bersama Menteri Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar.



dan kebetulan plak aku duduk semeja dengan Syani .. kenal tak syani ni...eh.. dia dah kurus skit dari dulu wei.. tapi bolehlah dikategorikan dalam gemuk .. tapi oklah dia dari dulu....janji aku nampak kecik dari dia.. hahahaha...



Hah masa ni.. YAB TPM tgh beri sumbangan utk fakir miskin, ibu tunggal dan Mualaf...



betul-betul dia lalu depan aku... dekatttt sgt dia ngan aku... hissshhh.. bangga sehhh.. org kampung aku jadi YAB TPM... tapi masalahnya dia tak kenal aku kot....dan yang best kan.. masa dia bertentang mata dengan aku... ya allah.. tetiba jantung aku berdegup kencang.. mcm boyfriend aku plak.... siap bertukar senyuman lagi tu... hihihihi.....



ni plak adik ipar aku.... minah ni sibuk nak ikut gak.. tapi kalo dia tak nak ikut pun kena bawak gak sbb nak berbuka camner plak nanti.. so en hubby aku sanggup masa lunch balik umah amik adik dia....



Lepas majlis berbuka terus solat mahgrib dan sambung semula makan... pastu terus buat solat terawih di Masjid Wilayah tu... senang..



ini plak cenderahati yg kami dapat .. pendrive.... alhamdulillahhhh.....



aikk.. pinggan kosong pun nak tunjuk???? apa ler....
bukan-bukan.. ni semua nak buktikan makanan yang disediakan sedapppppp sgt..... tapi takleh nak makan byk coz dan kenyang dengan makanan sebelum solat mahgrib lagi....
kiranya memang kenyang makanlah aku hari tu...

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, August 18, 2010
categories:

8 comments

  1. atty's Says:
  2. jatuh cinta pandang ke berapa tu ..hehehe..
    cantik ar pendrive nya..

     
  3. YanDarwisy Says:
  4. Wah...dpt berbuka dgn VVIP key. Cantik pendrive tuh. Org yg terima pun cantik jugak. Ikhlas ni tau...:)

     
  5. boleh plak berdebar2...he he he
    bestnya dpt pendrive tu..cantik..

     
  6. pendrive tu Pak Man suka.......

     
  7. lily lotus Says:
  8. comelnya thumbdrive tu..sgt patriotik..hehe

     
  9. ha'a syanie skang dah kurus sikit,dia kn ade buat by pass usus,so berat dah trun 70kg..moga dia berjy kuruskan bdn..

     
  10. Delimasari Says:
  11. mata bertentang mata

     
  12. Izan Says:
  13. cantiknya pendrive tu. nak jugak.. =)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS