Mak... maaflah .. kita tak dapat balik kg bulan puasa ni...

lor... nape plak... camner leh jadi gitu...

hihihi... taklah mak... nanti tahun ni kan kita raya Muo.. so din kata amik cuti awal dan berbuka puasa ngan mak nanti... kita balik seminggu awal tau mak...

apa...seminggu awal??? alhamdulillahhhh..... lamanya dapat bersama....seronoknya...( sambil ketawa )

takpelah mak... din kata.. topup sebab tak dapat balik berbuka awal ngan mak....

ye ker??? alhamdulillah...

itu adalah skrip aku berbual ngan mak by phone jumaat lepas...

aku tumpang seronok bila tgk mak aku ketawa dan gembira dgr aku akan balik awal.. aku akui.. memang aku jarang balik kg.. apa yang aku mampu buat dan cuba buat ialah aku akan bersama-sama ngan dia selagi nafasnya dikandung badan... insyaallah....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, August 23, 2010
categories:

4 comments

  1. hepi sgt bila mak kita hepi, kan?

     
  2. betul tu...selagi mak ada..hargailah...mmg seronok mak kan bila kita ada..

     
  3. mrs.ecam Says:
  4. huuuuuuuuu terharu ek....huuuuuuu aku x dpt pong laie nk blk buke ngan pak aku....uhuk3

     
  5. YanDarwisy Says:
  6. Kak, yan lg jimat...balik kg bleh naik motor jer. Keta dah polish simpan garage. Sebab Mother in law blakang umah jer...Cinta monyet waktu sekolah ke jinjang pelamin.

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS