Kejap je puasa dah dekat 2 minggu... dan lagi 2 minggu gak nak raya... tapi nape aku tak siap lagi persiapan raya ekkk....kasut aku?? handbag aku??? aduhhh... tak beli lagi ler...
sayangggg...... bila nak shopping raya ni????
shopping apa nyer... kan honey tiap-tiap bulan raya...
iisskkk.. laki aku ni... nak kena ni...

org tanya dia memain plak...

korang dah siap ke persiapan raya??? aku baju raya pun tak nampak lagi.. tempah dah.. cuma lum dapat je... biskut raya pun aku dah order jer... tapi kelakar.. sbb aku beli skit sgt tahun ni... dengki ekkk... bukan apa u olls.... malas nak membazir... tahun lepas.. buang jer.... bukan makan pun... tapi syukor gak.. dapatlah semut-semut kat tanah tu merasa kuih raya aku.. ahhaks....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, August 24, 2010
categories:

4 comments

  1. ArELeEz Says:
  2. baju raye leez dah setelkan. kuih raye utk diri sendirik maybe xbeli sbb sepanjang coti mungkin akan b'ada di kampong/jln2 carik psl. just belikan kuih raye utk mak jer.

     
  3. rasp Says:
  4. i ingat i sorang je yg lum prepare apa2...
    ghupa2nya ada geng hehehehehe...
    semua org dlm my famili dah settle termasuk cik abe i...
    tapi i satu pun tarak...
    cam malas la sis...
    baju raya pun lum tempah...
    confirm raya tahun nie kena pakai jubah...
    baju ready made mana i nak muat hahahahahaha...

     
  5. Puteri Satu Says:
  6. Oooh.. enbeg raya pun kena beli gak eh...?

     
  7. gee ryder Says:
  8. saya pun thn lps ada yg buang gak kuih raya hehe

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS