Semenjak puasa.. aku belum lagi kongsi menu berbuka ngan korang.. soorylah ekk... takde yg istimewa pun... masak..memang aku masak... kalo tak sempat memang aku akui aku beli di PARAM jer... kalo masak pun aku masak yg simple-simple jer..... tak kuasa aku nak menyenapnya gambo menu aku...

lagipun mood berblog aku bulan posa ni lain skit ler.. mcm takde mood je nak log in.. FB pun gitu.. tak tahulah nape... malaikat bisik ke ekk... ahahakssk...... tapi jgn risau.. aku rasa kejap je mood aku ni down.. nanti..oklah tu...

tapi aku salute lah kat member-member aku yang rajin mencuba resepi-resepi baru untuk dikongsi bersama ngan keluarga tercinta... tabik spring kat korang..... memang beruntunglah suami dan anak-anak korang... weeekekekek....

aku??? aku ginilah.... sempat aku masak.. tak sempat..tunjuk jer... wekeekek.... tapi hujung minggu dalam bulan posa ni memang aku tunjuk skill memasak...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, August 23, 2010
categories:

1 Responses to Menu masakan

  1. bestnye dpt gak merasa masak. ct duk umah sewa ni, sewa bilik je pon, rase tak selesa la nk masak kt rumah org.

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS