Apa nak jadi ngan they all ni...

masa aku shooping semalam... aku bawak anak saudara aku dan mak aku rehat di KFC jalan TAR... melayan karenah anak saudara aku yg kecik berumur 3 tahun tu... sementara ibu dan ayah dia shopping...

ok gak.. dia makan aku dapatlah rehat sejuk-sejukkan diri.....

sedih weh aku masa ni.... sbb ramai sgt org melayu yg tak berpuasa masa ni... berani sungguh.... pakai tudung tapi tak de adap... tahulah ko period.... tapi takkan tak tahu adap kot... makan dgn selamba je....

paling sedih remaja -remaja... tak kira lelaki pompuan pun beli gak dan makan kat KFC tu... aku terbeliak-terbeliak je mata tgknyer.... nak tegur takut bergaduh plak... so aku dengan selambanya amik gambo they all ni...

bila dia pasan aku amik gambo.. terus dia bungkus-bungkus dan blah... aaahh ..tahu plak takut aku masukkan gambo they kat paper.....

yang pengurusan KFC ni pun satu hal... kalo ye pun nak untung... korang jual dan pastikan they all bungkusjelah... jgn duk beri plak siap makan kat situ...
ni nak tanya kat uolss......ada tak korang yg baca blog aku buat gitu di bulan posa ni....manalah tahukan.. penat dan letih shoppping masa panas-panas terik kan....

ee nauzubillah.. kalo ada tu... harap-harap jgnlah buat lagi yekkk.... kalo tak posa pun ingatlah adap sebagai org berposa.... maruah diri kena jaga....

kalo anak korang makan.. jgn korang pun sama bedal gak... kalo haus dan lapar.. nyorok-nyorok skit... jgn bedal kat tempat terbuka.... ini Malaysia.... bukan Hollywood...

p/s: pesanan khidmat masyarakat oleh Diarihatiku1976.blogspot.com...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, August 30, 2010
categories:

9 comments

  1. mamarempit Says:
  2. mane gambonye...tepek le kt sini...
    kita kt umah pun nk makan sorok2...kekadng tecekik...padehal tk de org pun dlm umah....inikan plak tmpt awam...gile sunggoh dewang ni kan

     
  3. ikan emas Says:
  4. tak der tak der tak der..

    memula tadi ingat budak lelaki siam ke apa..
    kalau dah pompuan tudung tu..sah la muslim kan.
    tapi

    nape tak siarkan gambarnya ??

     
  5. Puteri Satu Says:
  6. a'a mana gambornya... nak gak nengok... kot sedara aku ke.. mahu kena sengkeh sekali... hiks...

     
  7. ada gambonye.. tapi gelap plak.. sbb jauh dari aku.. tahujelah.. hp aku tu dah patut ditukar... ahahahksks...

     
  8. ~~Ciklinn~~ Says:
  9. hishhh tak malunyer.. kot yer pun bawaklah balik umah ke kan... kalu keje.. makanlah dlm stor ker.. mmg tak malu betull.. vangga kot dia kak...

     
  10. ~ain Says:
  11. ish ish ish.. malu nya!! tak patot betul..

     
  12. ummu luqman Says:
  13. kfc bukit jelutong ni tak kasi makan kat situ even bebudak jer yg nk makan. kena tapau. slamber badak ler diorg ni. smoga diberi petunjuk..

     
  14. sz | m.s.s Says:
  15. ari tu sy g ke JJ AU2 kak...
    selamba je minah2 arab bertudung plak tu mkn kat food court...
    psiko btol..rs nak sound je tp mcm tak paham bahasa je diorg ni...
    takkan la sama2 beramai2 period..makan ubat period ke apa...

     
  16. en_me Says:
  17. bengang kanns.. uhuhu

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS