Elo semua.. salam selamat pagi kepada semua yg ado ekkk... lama benonya aku tak update blog ni.. naik bersawang dah ni.. jenuh kesat-kesat sawang yg ado ni... mood menulis aku semenjak dua menjak ni tak taulah kemana...

minggu ni plak aku bz ngan kursus ... cam biasa ler... takdelah bz benonya.. tapi... bila dah jadi urusetia ni.. paham-paham jelah.... duk nak jaga penceramah lagi.. peserta lagi... hotel lagi... tak masuk lagi ngan mikir kursus yg akan datang... mcm-mcm lorrrr......

ahhaakss.. takpe... dah minat dan dah rezeki kat situ.,... ikutjelah... redha jelah... janji happy ..janji bahagia...

3 hari duk kat pahang ni.. hampeh aku nak jalan-jalan sekitar beserah ni..padahal pantai kat sini punyalah cantik... tapi hampeh nak ronda-ronda... entah le ekk.. aku ni time kursus tak berapa reti nak jln ronda-ronda.. dunia aku adalah kursus dan perap rehat kat bilik... cukup masa makan.. cukup masa dok dgr ceramah... dapat gak ilmu.... bab lain tak berapa nak reti.. malas plak aku nak jln-jln ngeteh ke... makan-makan ke.... rugi ekkkk....

pilot aku pun untung kalo ikut aku.. haram aku tak kaco... selagi takde yg perlu ke hospital.. selagi penceramah tak perlu dijemput.. ko tido jelah kat bilik.. bila perlu aku panggil.. bila tak perlu ko dukjelah situ diam-diam.. jln le ko sendiri.. tak kuasa aku nak membawak nyer...pandai-pandailah.... ahahakss.....

yang penting time datang tolong aku angkat kotak-kotak keperluan kursus .. dan time balik tolong aku susun-susun barang nak bawak balik....itu je... amacam.... baik kan aku??????

yes.... memang baik.... aahakss.. puji sendiri plak ....

so.. oklah,.,.. itujelah N3 aku utk warm up pagi ni.. insyaallah kalo ada masa dan ruang aku publish lagi ekkk....

oklah... daaaa....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, August 5, 2010
categories:

1 Responses to salam selamat pagi

  1. Delimasari Says:
  2. sempoi - senang wat keje kan INA

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS