Hihihihi.... aku jap lagi nak bersilat didapur... almaklumlah... cuti-cuti nilah nak tunjuk skill... kalo tak kang.. lupa plak resepi yg ado.... hihihi.. mana boleh.. sesekali kena gak titiskan air tangan isteri kat suamikan....

time kejer dah order jer... masa nilah time kena memasak....

hari tu.. member opis aku tegur aku nape beli lauk ... dasar pemalas katanya...

aku pun apa lagi... sedap je sound balik....

" bukan pemalas... tapi dah suami beli mahal-mahal masa nak kahwin dulu ..kena jaga.. kena haluskan apa yg patut.. sbb nak pakai 20-30 thn... kalo dera je kejer kuat jer... tak sampai 10 tahun dah rosak...."

sedap je.. aku laserkan..

suka suki kata org pemalas....

elo.. ni KL ler... sempat masak.. kena masak... kalo tak sempat kena buat apa yg patut... ye takk...jgn pandai-pendai sesedap rasa kata org pemalas.... sekarang bukan kira pemalas ke apa... sekarang kira sapa sempat dia buat... dah tak boleh dah.. kira ko isteri aku suami.. ko buat itu aku buat ini... eeee... no..no..no...

now... suami isteri dah berkerja.. utk menyara keluarga... so sesamalah buat...
kalo larat masak.. tak larat beli... kalo larat buat.. tak larat suami kena amik part...

tapi itu konsep keluarga aku ler... tak tahulah korang camner....

Posted by Diarihatiku1976 on Sunday, August 15, 2010
categories:

10 comments

  1. sz | m.s.s Says:
  2. wahhh mmg tak amik insuran molottt la kot sedara tu kak..
    hehehe...sabarrr...
    selamat memasak! :)

     
  3. A.I Says:
  4. kan? kalau sempat, boleh la masak. mcm aku ni lak, seboleh2 aku nk masak. tp laki aku lak risau aku x larat. hohoho...susah2 sok belikan je nasik ayam sorang sebungkus buat berbuka. haha...

     
  5. Puteri Satu Says:
  6. aku pun beli lauk gak.. tapi sebab beli tak sedap langsung! so aku masak dalam terpaksa... walupun penat... huhhuh...

     
  7. gee ryder Says:
  8. skg nk masak apenye kalo xsempat.kalo ikut ati lg sedap masak sndiri kan..nak beli lauk punn bukannye murah mane pun

     
  9. YanDarwisy Says:
  10. Silat Cekak Hanafi ke Silat Pengantin kak...?
    Kalau Yan kat dapur silat terbang namanyer..he!

     
  11. Hasney Says:
  12. hmm yer kak, patut di balas cam tu jerk..org2 lyg tk reti jaga mulut di bulan pose nih...Samalah, has pun mcm tu kar, sempat masak, tak sempat beli..Tpi hari cutilah nak menajamkan skill hi3

     
  13. @}--niEra-- Says:
  14. setuju..org cmtu mmg patut kna laser pun..

     
  15. atty's Says:
  16. kalo dah suami isteri bekerja..
    tugas memasak takleh ltk bahu isteri je..
    sapa sempat buat ke beli ke.janji perut isi.

     
  17. Delimasari Says:
  18. sedap mulut lontar pemalas yerk!!!!!!

     
  19. hehe..akak yg surirumah sepenoh masa ni punnn..kkdg jemu dok dapur, ngee..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS