Tak lama lagi timbul bulan Ramadhan.. minggu depan je.. tak lama dahh....
Aku tengok kawan-kawan pejabat yang kaki bisnes dah mula edar senarai tempahan biskut raya, kek lapis dan kerepek....Ada gak yang bercerita mereka sudah beli baju raya untuk satu keluarga...si tukang jahit pun ramai yg tak ambil tempohan...katanya kalau hantar kain bulan puasa ini...sah-sah dapat pakai raya haji nanti.
waduhhhhh!!!!!!!!kaya sungguh sapa yg pandai menjahit ekkk??? aku gaklah yg tak pandai menjahit... asyik menempah jer.... nak dapat tukang jahit yg sesuai payah plak... kalo jumpa pun ada je yg tak kena.. besarlah.. kembanglah... labuhlahh.... kalo beli yg dah siap pun gitu gak.... tak tentu arah dibuatnya.....
Utk tahun ni.. mcm biasa gak.. aku dah uruskan semuanya.. temanya colour hijau....konon-konon nak tema hitam tapi dah kebetulan en hubby dapat baju free masa program Agung yg lepas so terpaksa ikut tema free yg dia dah dapat tu....aahahkss.....
Ada bagusnya.. sbb awal-awal dah tahu tema apa.. so aku cuma fokus hijau jelah .. kalo tak baju aku sure pelangi sbb en hubby beli baju last minute... ready made.... mcm dia senanglah... size melambak dipasaran.,.. aku ni yg susah.... kena tempah awal.. kena beli awal... takde maknanya nak ready made....
ee .. tapikan,... nak tahu tak... aku tak sabar nak pegi bazar ramadhan ... seronokkkk.... mcm-mcm ada............ tul tak?????????

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, August 5, 2010
categories:

4 comments

  1. POSH76 Says:
  2. bessnyer dah siap baju raya...bagus2 buat persiapan awal hehe

     
  3. n.a.j Says:
  4. oh..ain rindu pasar ramadham..param yg ada pelbagai kuih n lauk pauk..nyum nyum..

     
  5. mummysyafie Says:
  6. baru antar 2 minggu lepas..semalam tailor dah call..kater nya siap untuk diambil..cepat lak

     
  7. Delimasari Says:
  8. bnyak pilihan = best

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS